Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Nå er fokus på å berge plassen, på tross av styrets manglende tillit til meg»

Trond Johansen fortsetter som Tromsø-trener til tross for at han føler mistillit fra TIL-ledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nå er fokus på å berge plassen, på tross av styrets manglende tillit til meg. Vi skal klare det sammen, sier Trond Johansen etter avklaringen rundt trenerspørsmålet i TIL.

Etter at U21-landslagstrener Per-Mathias Høgmo sa nei til å overta på kort varsel, valgte TIL-ledelsen i går å la det sittende trenerapparatet fortsette ut sesongen.

Trond Johansen føler i det minste støtte fra spillergruppa.

- Når en trener har mistillit i gruppa, så dreier det seg om over 70 prosent av spillerne. I TIL føler jeg at jeg har 100 prosents oppslutning fra spillerne, sier Trond Johansen.

Trond Johansen hevder at han likevel ikke har problemer med å forholde seg til Gunnar Wilhelmsen gjennom de ti siste serierundene.

Ville ikke sparke

TIL-formann Gunnar Wilhelmsen innrømmer at situasjonen til slutt ble litt komplisert for klubben.

- Vårt mål har hele tiden vært å styrke trenerteamet uten å sparke noen. Vi hadde håpet at Høgmo kunne overta som hovedtrener resten av sesongen, men med Trond Johansen og resten av trenerteamet i sentrale roller. Det lar seg ikke gjøre, og derfor fortsetter Johansen med treneransvaret, sier styreleder Gunnar Wilhelmsen i TIL til Dagbladet.

Uavklart

- Men hvordan kan Johansen fortsette når dere egentlig ønsker en annen som hovedtrener?

- Som sagt var det bare snakk om at Høgmo skulle samarbeide med det eksisterende trenerteamet. Hvem som skulle ha hvilke posisjoner, var mindre viktig, sier Wilhelmsen.

Høgmo avviser at han allerede har gjort en avtale om å trene TIL neste sesong. Men sier han er interessert om de tar kontakt igjen.

FORTSETTER: Tromsø-treneren fortsetter i stillingen ut sesongen.