Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er han klar for Brann

Daniel Braaten har skrevet under på en ettårskontrakt med klubben.

 KLAR: Daniel Braaten har signert en ettårskontrakt med Brann, det ble bekreftet av klubben etter det også ble kjent at han ble med klubben på treningsleir i USA
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
KLAR: Daniel Braaten har signert en ettårskontrakt med Brann, det ble bekreftet av klubben etter det også ble kjent at han ble med klubben på treningsleir i USA Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Bergenserne har hatt med seg 33-åringen på treningsleir i USA og fortalte i forrige uke at klubben ønsket å hente den tidligere Toulouse-spilleren. Søndag bekreftet Brann at overgangen er fullført på sin hjemmeside.

Vingen spilte forrige sesong for Vålerenga. Tidligere har han også spilt for Skeid, Rosenborg, Bolton og nevnte Toulouse.

- Jeg er heldig som får holde på med fotball, som får gjøre det jeg liker aller best. Etter at jeg var med Brann til USA har jeg egentlig bare håpet på at vi skulle få til noe sammen, det er godt å komme i havn, sa Braaten.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram