<strong>KLAR:</strong> Manchester United bekreftet mandag overgangen til Nemanja Matic. Foto: Reuters / John Sibley Livepic
KLAR: Manchester United bekreftet mandag overgangen til Nemanja Matic. Foto: Reuters / John Sibley Livepic Vis mer

Matic til United

Nå er han Manchester United-spiller

Nemanja Matic bekreftet klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg venter på nyheter. Jeg vet at han ønsker seg veldig hit. Og når en spiller gjør det, er sjansen mye større for at det går i orden, sa Manchester United-manager Jose Mourinho under storklubbens Oslo-besøk søndag.

Et snaut døgn senere er det bekreftet: Nemanja Matic er klar for Manchester United. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

- Jeg er kjempeglad for å ha kommet til Manchester United. Muligheten til å jobbe med Mourinho igjen kunne jeg ikke si nei til. Dette er en spennende tid for klubben, og jeg ser fram til å ta del i å skape mer historie her, sier Matic.

28-åringen kommer fra Chelsea, og har signert en treårskontrakt. Han er Manchester Uniteds tredje storkjøp denne sommmeren - de har allerede forsterket med svenske Victor Lindelöf og spisstjerna Romelu Lukaku.

- Matic representerer alt vi ønsker i en fotballspiller: Lojalitet, ambisjon og en god lagspiller. Jeg må takke ham for at han ønsket å komme hit, for uten det ville det vært vanskelig å få ham hit. Jeg er sikker på at spillerne og fansen kommer til å elske ham, sier Mourinho.

Ifølge engelske aviser har United punget ut med drøyt 400 millioner for serberen.

Matic spilte i Chelsea fra 2009 til 2011, og dro en tur innom Benfica før han igjen ble Chelsea-spiller i 2014. Nå venter nye eventyr i Nord-England. Han har vunnet to seriemesterskap og en FA-cup med Chelsea.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer