Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er han tilbake på Twitter for å holde seg oppdatert

La ut melding på Instagram.

TILBAKE PÅ TWITTER: Apoel-spiller John Arne Riise er tilbake på Twitter, fordi han vil holde seg oppdatert. Foto: AFP PHOTO / YIANNIS KOURTOGLOU
TILBAKE PÅ TWITTER: Apoel-spiller John Arne Riise er tilbake på Twitter, fordi han vil holde seg oppdatert. Foto: AFP PHOTO / YIANNIS KOURTOGLOU Vis mer

(Dagbladet:) John Arne Riise la i formiddag ut på sin offisielle Instagram-konto at han er tilbake på mikrobloggnettstedet Twitter.

Foreløpig har ikke fotballspilleren publisert noe på Twitter, men har varslet fansen at han er tilbake gjennom Instagram.

«Fram og tilbake er like langt - og jeg er tilbake på twitter. Igjen. Altfor glad i å holde meg oppdatert på hva som skjer med tidligere lagkompiser, venner og kjente. @JARiiseOfficial on Twitter» var meldingen Riise la ut på bildedelingstjenesten.

Trøblete fortid i sosiale medier John Arne Riise har fått gjennomgå mye i sosiale medier.

Blant annet reagerte han og mente hyllesten fra hjembyen Ålesund var mangelvare, da han skulle spille sin landskamp nummer 105 i 2012.

Når han nå er tilbake, er en av personene han følger, Nicki Bille Nielsen, den tidligere bråkmakeren i Rosenborg. Bille Nielsen har også gjort som Riise og vært frem og tilbake på Twitter. Tidligere har de to også utvekslet tweets mellom seg.

- Ikke bry deg, kompis. De er bare misunnelige idioter. Nyt livet, du er den du er, skrev Fulham-stjerna til Bille Nielsen. Det satt dansken pris på.

Blant de andre kontoene Riise følger, er hans tidligere klubber Roma, Liverpool og Fulham. Hans nåværende klubb Apoel er også blant de nærmere 200 kontoene han føler, i tillegg til flere idrettsutøvere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media