Nå er han tilbake på Twitter for å holde seg oppdatert

La ut melding på Instagram.

TILBAKE PÅ TWITTER: Apoel-spiller John Arne Riise er tilbake på Twitter, fordi han vil holde seg oppdatert. Foto: AFP PHOTO / YIANNIS KOURTOGLOU
TILBAKE PÅ TWITTER: Apoel-spiller John Arne Riise er tilbake på Twitter, fordi han vil holde seg oppdatert. Foto: AFP PHOTO / YIANNIS KOURTOGLOU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) John Arne Riise la i formiddag ut på sin offisielle Instagram-konto at han er tilbake på mikrobloggnettstedet Twitter.

Foreløpig har ikke fotballspilleren publisert noe på Twitter, men har varslet fansen at han er tilbake gjennom Instagram.

«Fram og tilbake er like langt - og jeg er tilbake på twitter. Igjen. Altfor glad i å holde meg oppdatert på hva som skjer med tidligere lagkompiser, venner og kjente. @JARiiseOfficial on Twitter» var meldingen Riise la ut på bildedelingstjenesten.

Trøblete fortid i sosiale medier John Arne Riise har fått gjennomgå mye i sosiale medier.

Blant annet reagerte han og mente hyllesten fra hjembyen Ålesund var mangelvare, da han skulle spille sin landskamp nummer 105 i 2012.

Når han nå er tilbake, er en av personene han følger, Nicki Bille Nielsen, den tidligere bråkmakeren i Rosenborg. Bille Nielsen har også gjort som Riise og vært frem og tilbake på Twitter. Tidligere har de to også utvekslet tweets mellom seg.

- Ikke bry deg, kompis. De er bare misunnelige idioter. Nyt livet, du er den du er, skrev Fulham-stjerna til Bille Nielsen. Det satt dansken pris på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.