Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ada Hegerberg signerte ny kontrakt med Lyon

Nå er Hegerberg verdens best betalte kvinnelige fotballspiller

Ada Hegerberg signerte mandag kontrakten som binder henne til franske Lyon fram til 2021. Hun blir angivelig tidenes best betalte kvinnelige fotballspiller.

SIGNERTE NY KONTRAKT: Ada Hegerberg forleget med Lyon til 2021. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky
SIGNERTE NY KONTRAKT: Ada Hegerberg forleget med Lyon til 2021. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky Vis mer

Hegerberg forlenget den opprinnelige kontrakten med to år. Klubben selv bekreftet nyheten mandag formiddag.

NRK meldte søndag at Hegerberg nå blir verdens best betalte kvinnelige fotballspiller.

Hegerberg har vært en enorm scoringsmaskin for Lyon de siste årene, og helt sentral i klubbens suksess både hjemme i Frankrike og i mesterligaen.

- Jeg er i den beste klubben, med de beste forholdene. Her kan jeg gi det beste av meg selv, sier Hegerberg om den nye avtalen.

Videre sier den norske 22-åringen at hun føler seg verdsatt og setter stor pris på klubben. Hun legger ikke skjul på at hun kan tenke seg å bli værende i mange år framover dersom samarbeidet fortsetter å fungere godt.

Hegerberg har vunnet den gjeveste europacupen tre år på rad med Lyon. Hun satte sesongrekord da hun gjorde sitt 15. mesterligamål i finalen. Da ble Wolfsburg slått 4-1 etter ekstraomganger. Totalt scoret hun 53 mål denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media