OL-KLARE: Lolo Jones og Elana Meyers er klare for OL i Sotsji, som en del av det amerikanske boblaget. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB Scanpix
OL-KLARE: Lolo Jones og Elana Meyers er klare for OL i Sotsji, som en del av det amerikanske boblaget. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB ScanpixVis mer

Nå er «hekkejomfruen» klar for OL

Tatt ut på det amerikanske boblaget.

(Dagbladet): Lolo Jones har fått mye oppmerksomhet både på og utenfor idrettsarenaen.

Hekkeløperen har stilt opp naken i ESPNs Body Issue, og har tidligere snakket åpent om at hun er jomfru.

- Dersom det er noen jomfruer der ute, vil jeg bare at de skal vite: Det er det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv. Å beholde jomfrudommen til jeg er gift har vært tøffere enn å trene til OL, tøffere enn å klare eksamen på college. Det er bare noe, en gave jeg ønsker å gi til mannen min en dag, har hun sagt i et intervju med HBOs Real Sports.

Populær utøver I fjor startet hun med bobsleigh, ved siden av hekkeløpingen, og det har gjort at bob har blitt veldig populært i USA.

Og nå er det klart at Lolo Jones blir en del av det amerikanske boblaget som skal til OL i Sotsji, skriver USA Today.

- Jeg var helt klart veldig nervøs da jeg gikk inn i rommet. Jeg er ikke vant til denne prosessen, sa Jones til avisa om uttaket.

- Jeg er vant til å se på skjermen etter at jeg krysser målstreken for å se resultatene. Man er engstelig, og armhulee er svette. Man vet bare ikke hva som kommer til så skje. Men navnet mitt ble ropt opp, og jeg kunne puste lettet ut.

Spiste opp til 9000 kalorier om dagen Jones har ligget i hardtrening for å nå OL-målet, og har tidligere uttalt at hun spiser opp til 9000 kalorier om dagen får å legge på seg.

- Jeg er opprømt over alle disse musklene. Magemusklene mine er fortsatt synlige, jeg er fortsatt markert - bare supersolid. Førerne liker ikke tynne lagkamerater, de vil ikke føle at det er de som dytter tyngst, sa hun i oktober.

Eksklusiv liste Også den amerikanske sprinteren Lauryn Williams, som startet med bobsleigh i juni, ble tatt ut på laget, og Williams og Jones blir den niende og tiende amerikaneren som deltar i både sommer- og vinter-OL.