- Nå er jeg friskmeldt og kan trene med laget over nyttår

Bedring for Berisha.

FRISKMELDT: Valon Berisha er friskmeldt etter flere tunge måneder. Salzburg-proffen gleder seg til å spille fotball igjen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FRISKMELDT: Valon Berisha er friskmeldt etter flere tunge måneder. Salzburg-proffen gleder seg til å spille fotball igjen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Valon Berisha er friskmeldt etter flere tunge måneder. Salzburg-proffen gleder seg til å spille fotball igjen.

Den norske landslagsspilleren måtte i juni gjennom en operasjon for en korsbåndsskade. Denne uken var han tilbake på klinikken i tyske Augsburg for nye tester.

- Det står bra til. Jeg testet kneet i går (tirsdag), og doktoren var veldig fornøyd med resultatet. Nå er jeg friskmeldt og kan trene med laget like over nyttår, sier Berisha til NTB.

21-åringen medgir at opptreningen har vært beintøff, men han mistet aldri motet.

- I perioder har det vært tøft, spesielt i starten da jeg ikke kunne gjøre noe som helst. Men jeg har hele veien hatt bra mentalitet og et godt team rundt meg. Jeg føler på meg at jeg kan komme tilbake sterkere enn noen gang.

Mer tålmodig Kneskaden oppsto kort tid etter at han var i den norske landslagstroppen som møtte Frankrike og Russland i mai.

- Hva har du lært av skadeavbrekket?

- Mye. Først og fremst at jeg må være tålmodig. Det var jeg aldri før. Nå har jeg lært meg å tenke på kroppen og passe på å trene godt, forteller Berisha.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer