-  Nå er jeg OL-favoritt

Etter sin tredje sprintseier av fem mulige i verdenscupen innrømmer Frode Andresen (32) at han nå er gullfavoritt i OL neste måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANTERSELVA (Dagbladet): -  En seier kan være flaks, men tre seirer er ingen tilfeldighet. Denne seieren bekrefter at jeg er i rute til OL, og at jeg ikke kan snakke meg vekk fra et favorittstempel, sier Frode Andresen til Dagbladet etter oppvisningsløpet som gir ham all mulig grunn til å glede seg til den olympiske ilden tennes.

Hønefoss-mannen har hatt for vane å slite med skytingen, men mye tyder på at han er i ferd med å bli trygg og selvsikker på standplass.

På sprinten i går var alle ti skuddene solide treff.

-  Ingen av dem var i nærheten av å være kantskudd engang. Det er deilig å føle at skytingen er fantastisk. Nå er det bare å beholde flowen framover, og flyte på den gode følelsen. Gode opplevelser skaper nye gode opplevelser, sier Frode Andresen.

-  Mer på tomgang

-  Hva skyldes det at det plutselig snur for deg på standplass?-  Jeg har skutt rundt 30 prosent mer i år enn tidligere, og jeg har skutt så bra at om jeg hele tiden hadde vært like god i konkurranse som på trening, så hadde jeg vunnet mye.

-  Men jeg har hatt en tendens til å tenke mer enn jeg har godt av. Min utfordring er å gå mer på tomgang, og kanskje jeg er blitt litt flinkere til det, og endelig får betalt for alt arbeidet jeg har lagt ned, smiler Andresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer