- Nå er jeg skuffet og sur

Ingrid Egner og Lotte Lien ute av bokse-VM.

SATSER MOT OL: Ingrid Egner følte hun burde vunnet VM-kampen. Her fra EM i 2007.  Foto Per-Kristian Eriksen / SCANPIX
SATSER MOT OL: Ingrid Egner følte hun burde vunnet VM-kampen. Her fra EM i 2007. Foto Per-Kristian Eriksen / SCANPIXVis mer

||| Ingrid Egner og Lotte Lien tapte sine kvartfinalekamper onsdag og er ute av bokse-VM på Barbados.

Egner røk ut etter å ha tapt 8-4 for polske Karolina Graczyk i 60-kilosklassen.

- Nå er jeg skuffet og sur, men det hjelper ikke så mye, for jeg er definitivt ute av denne turneringen. Jeg tapte for ei jente jeg føler at jeg kunne ha slått, sa Egner til NTB bare noen minutter etter at kvartfinalekampen hennes var over.

Oslo-bokseren gikk tøft ut og tok ledelsen etter den første runden, men Graczyk utlignet og skapte balanse etter annen runde. I de to siste rundene var det den polske jenta som fikk de fleste poengene.

- Jeg er veldig fornøyd med innsatsen min i de to første rundene, men den siste halvdelen av kampen var dårlig. Jeg ble liggende under i tredjerunden som var jevn, og da ble jeg stresset.

- Jeg begynte å gjøre småfeil, og i tillegg til det synes jeg hun polske fikk noen veldig lette poeng i den siste runden, sa Egner.

Ny vektklasse Det var Oslo-jentas første internasjonale turnering i 60-kilosklassen. Hun har valgt å gå opp fra 57 kg fordi hun satser mot OL i London, og der er 60 kg en av vektklassene sammen med 51 og 75 kg.

- Det ble litt stang-ut for meg i denne kvartfinalen, men jeg skal love at jeg kommer sterkere tilbake i neste VM. Det er også kvalifisering til OL i London, sa Egner.

Hun bokset tre kamper i mesterskapet. Det ble seirer i de to første, til tross for at hun slet med mageproblemer og ikke var helt på topp.

- Jeg fikk en litt tung start på mesterskapet på grunn av mageproblemene mine, men følte at jeg var helt på høyden til denne kvartfinalekampen. Derfor var det surt og skuffende at det skulle bli tap, sa Egner.

Lien tapte For Lotte Lien ble det også tap i kvartfinalen. Den regjerende europamesteren i 69-kilosklassen tapte 2-6 for engelske Savannah Marshall.

- Det var et jevnt løp gjennom hele kampen, men hun lå hele tiden ett og to poeng foran meg. Jeg var hele tiden nummer to i kampen, og da gikk det ikke denne gangen, dessverre, sa Lien til NRK.

- Det er ikke en dårlig plassering, men heller ikke godt nok til at jeg skal være fornøyd. Det er selvfølgelig en erfaring å ha med seg, men akkurat nå er jeg veldig skuffet. Jeg ville så gjerne få det til.

(NTB)

LÅ UNDER HELE TIDEN: Lotte Lien var også skuffet etter sitt VM-tap. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
LÅ UNDER HELE TIDEN: Lotte Lien var også skuffet etter sitt VM-tap. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer