TAPTE: Tim-Robin Lihaug (venstre) ble slått ut mot svenske Oscar Ahlin under Nordic Fight Night i kveld. Det kan bety slutten på boksekarrieren.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TAPTE: Tim-Robin Lihaug (venstre) ble slått ut mot svenske Oscar Ahlin under Nordic Fight Night i kveld. Det kan bety slutten på boksekarrieren. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

- Nå er jeg vel ferdig hos Sauerland

Lihaug sjanseløs mot Ahlin.

Tim-Robin Lihaug var sjanseløs mot svensken Oscar Ahlin. Han ble slått ut i den tredje runden. Det kan også bety slutten på boksekarrieren, i alle fall hos Sauerland.

Lihaug møtte sin overmann i den fjerde kampen han bokset. Han hadde tre seirer fra før, men mot teknisk solide og råsterke Oscar Ahlin var han uten muligheter. Svensken lekte med ham, etter å ha kartlagt ham i den første runden.

- Nå er jeg vel ferdig hos Sauerland, hulket Lihaug etter at kampen var over. Han brøt sammen i strigråt i det han skulle intervjues av dansk TV. Deretter ble han tatt med ned i garderoben for å få trøst av støtteapparat og andre boksevenner.

Han ba også pent om å få noen minutter for seg selv, før han svarte på spørsmål fra norske pressefolk.

Ahlin tok kontrollen umiddelbart, men det var først i den andre runden at han tok dominerende kontroll i kampen. Han felte bergenseren med et kroppsslag midt i runden, men Lihaug kom seg opp og fortsatt.

I den tredje runden måtte Lihaug ned igjen. Da ble han truffet av en kombinasjon til hodet. Etter telling til åtte var han klar igjen, men det var da bare et tidsspørsmål før den ujevne kampen var over.

Helt mot slutten av den tredje runden fikk Ahlin inn et flott kroppsslag, og da ble Lihaug telt ut i knestående stilling.

Det var Oscar Ahlins sjuende kamp og hans sjuende seier. Han har også avgjort alle kampene sine som profesjonell med knockoutseirer.

(NTB)