Nå er Kenta ferdig som Lyn-trener

Fikk penge-garanti.

FERDIG I LYN: Kent Bergersen og Lyn er enige om en avtale som gjør at treneren fratrer sin stilling som hovedtrener for den kriserammede klubben. 
Foto: Morten Holm / SCANPIX
FERDIG I LYN: Kent Bergersen og Lyn er enige om en avtale som gjør at treneren fratrer sin stilling som hovedtrener for den kriserammede klubben. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Følg Lyn - Brann direkte fra klokka 19!

Lyn og Kent Bergersen er enige om en avtale som gjør at treneren fratrer sin stilling som Lyn-trener. Det bekrefter Bergersens advokat Erik Dammen Stoltz overfor Dagbladet.

- Vi har akkurat kommet til enighet og vi har fått den garantien vi ville ha. Saken er løst i minnelighet og begge parter ønsker hverandre lykke til videre. Begge parter er fornøyde, sier Dammen Stoltz.

- Det har vært en kjip periode fra de ønsket å avslutte samarbeidet og frem til nå, men jeg er glad for at vi kom til enighet og at saken løste seg, sier Kent Bergersen til TV2, som skal se kveldens kamp på tv.

Gunnar Halle leder laget i kveldens kamp mot Brann.

- Gunnar er lagets hovedtrener inntil videre. Vi er kommet til enighet med Kent Bergersen i minnelighet, og jeg vil ikke kommentere noe utover det, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

- Hva med Tommy Berntsen?

- Han er spiller, svarer Langrud.

Guastavino og Bernsten ikke medBergersen er ikke det eneste som har voldt Lyn hodebry de siste dagene. Diego Guastavino ønsker seg bort, og er aktuell for både RBK og kveldens motstander - Brann. Guastavinos rådgiver Terje Liverød hevder spissen er skadet, Lyn-trener Gunnar Halla at han er frisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer