-  Nå er konkurransen så tett at noen vil bli skuffet

Ola By Rise merker konkurransen i RBK-troppen før morgendagens kamp mot FC Sheriff. Han vet noen blir skuffet, men vil ikke gi noen munnkurv.

TRONDHEIM (Dagbladet): I dag setter laget seg på flyet til Moldova for å spille den viktige returkampen mot FC Sheriff. Så viktig er kampen at treneren får spørsmål om han tør komme hjem med tap.

-  Det sier litt om forventningene til Rosenborg. Du kan dra til Bloksberg hvis du ikke lykkes. Hvis jeg skulle vært ømskinnet i forhold til dette, så kunne jeg aldri gått inn på denne jobben, sier Ola By Rise.

Det er en spent stemning i RBK-leiren dagen før avreise. Spillerne merker konkurransen om plassene, og Vidar Riseth raser mot Adresseavisas poenggiving.

-  Folk er veldig konsentrert og du merker at det er en liten positiv konkurranse i troppen. Jeg tror det er på et sunt nivå, sier By Rise.

Han er opptatt av at alle ikke behøver å være hundre prosent tilfredse med situasjonen i en fotballtropp.

-  Hvis man ikke får spille fra start, så tror jeg det er sunt at man blir litt forbannet og tenker at dette skal jeg gjøre noe med.

By Rise er ikke redd for at spillere gir offentlig uttrykk for frustrasjon og skuffelse.

-  Det skal være rom for å lufte meningene sine. Nå er konkurransen så tett at noen vil bli skuffet. Den energien må brukes til beste for fellesskapet.

  • Ståle Stensaas (33) har skrevet under for to nye år med Rosenborg, melder Adressavisen. Dermed blir han i RBK ut 2006-sesongen.
NYE SPILLERE:</B> Daniel Braathen, som debuterte mot Viking søndag, er en av tre nye spillere som øker konkurransen i Rosenborg.