Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er Kyvågs Norway Cup-erstatter klar

45-åring overtar jobben.

FERDIG: Tony Isaksen overtar jobben til Frode Kyvåg og blir generalsekretær for verdens største fotballturnering, Norway Cup. En æra som har vart i 39 år er over. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FERDIG: Tony Isaksen overtar jobben til Frode Kyvåg og blir generalsekretær for verdens største fotballturnering, Norway Cup. En æra som har vart i 39 år er over. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Tony Isaksen overtar jobben til Frode Kyvåg og blir generalsekretær for verdens største fotballturnering, Norway Cup. En æra som har vart i 39 år er over.

Det skriver Bækkelaget Sportsklubb i en pressemelding. Hovedstyret i klubben besluttet torsdag kveld at Tony Isaksen (45) er ny mann i jobben.

- Vi er glade over å ha fått en så kvalifisert person til å bringe videre arven etter Frodes 39 år for klubben. Tony er en kunnskapsrik leder med et brennende engasjement for barne- og ungdomsidretten, sier styreleder Øystein Rikheim Sundelin i pressemeldingen.

Isaksen jobber i dag som administrerende direktør for sportsklubben Vidar og Oslo Maraton AS.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne. Jeg er ydmyk med tanke på alt det arbeidet og det utrolige grunnlaget som er lagt ned over tid, og samtidig veldig ivrig på å bidra til utviklingen av både klubb og Norway Cup videre, sier Isaksen selv.

Isaksen tiltrer stillingen etter påske neste år. Da vil han jobbe tett med Frode Kyvåg, før han i september overtar som generalsekretær for fullt.

(NTB)