Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er Liverpool enda mer avhengig av denne mannen

Sturridge ute med skade.

VIKTIG BRIKKE: Luis Suarez og Daniel Sturridge har vært meget hvasse på topp for Liverpool denne sesongen, men nå er sistnevnte skadet. Det betyr enda mer vekt på skuldrene til Suarez. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
VIKTIG BRIKKE: Luis Suarez og Daniel Sturridge har vært meget hvasse på topp for Liverpool denne sesongen, men nå er sistnevnte skadet. Det betyr enda mer vekt på skuldrene til Suarez. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer

Liverpool-angriper Daniel Sturridge skadet ankelen på trening fredag. Det er uklart hvor lenge måljegeren er ute av spill.

Sturridge forlot fredagens trening på krykker. Spissen ble sendt til røntgenundersøkelser, men det kan ta noe tid før skadeomfanget blir klart.

Flere britiske journalister antyder en skade som vil sette Sturridge utenfor i seks uker. Det er dårlig nytt for Liverpool foran et hektisk kampprogram.

Spissen Iago Aspas er tilbake i trening etter lårskade, men rekker ikke helgens seriekamp Hull. Det betyr enda mer ansvar på Luis Suárez.

Både Sturridge og Suárez står med ni mål i Premier League denne sesongen.

(NTB)