Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er Messi tidenes mestscorende i La Liga

Feiret med hat trick.

• Barcelona - Sevilla 5-1

(Dagbladet): Lionel Messi scoret hat trick i kveldens La Liga-oppgjør mot Sevilla, og tok med det en gjev rekord:

Argentineren er nå tidenes mestscorende i La Liga med hele 253 mål. Han gikk forbi Telmo Zarra, som har holdt rekorden siden 1955.

GJEV REKORD: Lionel Messi scoret i kveld sitt 253. La Liga-mål. Dermed slo han Telmo Zarras rekord på 251 mål. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino
GJEV REKORD: Lionel Messi scoret i kveld sitt 253. La Liga-mål. Dermed slo han Telmo Zarras rekord på 251 mål. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

Zarra, som i sin tid spilte i Athletic Bilbao, scoret 251 mål i sin tid i klubben, mellom 1940 og 1955.

Det feiret han med å score sin 30. hat trick i karrieren, både for klubb og landslag. Først tangerte Messi rekorden, før han like greit scoret to mål til. Også Neymar skrev seg på scoringslisten i kveld, og hadde i tillegg to assist. Ivan Rakitic scoret lagets femte mål i kampen.

- Takk I kveld la Lionel Messi ut en video av sin første Barca-coring på sin Facebook-side.

- Da jeg scoret dette målet, kunne jeg ikke drømme om å ta en rekord, iallfall ikke en som ble holdt av den store Telmo Zarra. Det klarte jeg å oppnå ved hjelp av all støtten jeg har hatt fra så mange mennesker så lenge jeg har vært her, og jeg vil dedikere denne begivenheten til dere, skriver Messi.


- Takk for at dere alltid er her for meg.

Med sine 27 år har Messi allerede slått flere rekorder. Tidligere denne måneden ble han tidenes mestscorende i Champions League.

Dagbladet kommer tilbake med mer


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling