FJERNET. Dette banneret er nå borte fra Old Trafford. Foto: AP Photo/Jon Super
FJERNET. Dette banneret er nå borte fra Old Trafford. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

Nå er Moyes-banneret fjernet på Old Trafford

«The Chosen One» borte.

Siste synlige bevis etter David Moyes' miserable tid i Manchester United ble torsdag fjernet da banneret «The Chosen One» ble tatt ned på Old Trafford.

Moyes fikk tirsdag sparken som United-manager etter bare ti måneder i jobben.

Skotten ble håndplukket av legendariske Alex Ferguson til å videreføre arven i den engelske storklubben. Etter ansettelsen hyllet United-supporterne Moyes som «The Chosen One» (den utvalgte). Det var en referanse til Chelsea-manager José Mourinhos selverklærte kallenavn «The Special One» (den spesielle).

Det var supportergruppen Stretford End Flags som betalte for å dekorere Old Traffords mest berømte tribune med banneret. Kallenavnet ble skrevet i store, røde bokstaver med et bilde av Moyes.

Banneret hang oppe gjennom hele Moyes' korte, men svært skuffende periode i United.

Stretford End Flags vurderer å donere Moyes-banneret til det nasjonale fotballmuseet i Manchester. Supportergruppen planlegger å bruke den ledige plassen på tribunen til å lage en nytt banner til hyllest for United-legenden Bobby Charlton.

Ryan Giggs er utpekt som midlertidig United-manager ut sesongen. Han leder klubben for første gang hjemme mot Norwich lørdag.

(NTB)