Nå er Ole Gunnar Solskjær dårligere enn forgjengerne

Åtte tap på 27 kamper under nordmannen er flere tap enn de røde hadde under José Mourinho, David Moyes og Louis van Gaal i starten.

SVAKERE TALL: Ole Gunnar Solskjær har flere tap enn David Moyes, José Mourinho og Louis van Gaal etter 27 spilte kamper. Foto: NTB Scanpix
SVAKERE TALL: Ole Gunnar Solskjær har flere tap enn David Moyes, José Mourinho og Louis van Gaal etter 27 spilte kamper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Huddersfield - Manchester United 15.00 søndag.

Etter en svært lovende start med elleve strake kamper uten tap (ti seire), har det snudd fullstendig for Manchester United under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

For på de ti siste kampene står de røde bokført med sju tap og én uavgjort. Kun to ganger har laget gått seirende ut av en kamp siden 6. mars.

Selv om laget har møtt tøff motstand som Arsenal, Barcelona og Manchester City i denne perioden, har United gått på pinlige nederlag som 0-4 mot Everton.

Solskjær fikk jobben permanent 28. mars. Siden har det blitt fem tap på åtte kamper. Nå har flere begynt å spørre seg om det var for tidlig å ansette nordmannen.

Flest tap

I den anledning har vi sett på hvordan forgjengerne hans gjorde det i jobben i begynnelsen. Etter at Sir Alex Ferguson ga seg som manager i klubben i 2013, har det vært tre managere i sjefsstolen før Solskjær (Ryan Giggs var midlertidig spillende manager da David Moyes fikk sparken april 2014).

David Moyes tok over stafettpinnen etter Sir Alex Ferguson. Louis van Gaal hadde jobben etter Moyes, mens José Mourinho var mannen som Solskjær erstattet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer