Nå er Semb bare konsentrert

SNARØYA (Dagbladet): Nils Johan Semb har lagt Romania-gleden i skuffen og tatt på seg alvorsminen. Grunn: Skal Norge slå Bosnia og gå til topps på EM-tabellen, er det bare full skjerping som gjelder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nils Johan Semb spilte riktignok curling i går ettermiddag med et innimellom-smil når han ikke holdt seg for munnen. Eller rettere - han prøvde å spille curling. For når det skal være løst, så skal det være løst. Alt annet er veldig alvorlig.

Lundekvam inn

Claus Lundekvam eller Ronny Johnsen ved siden av Henning Berg så i utgangspunktet ut som landslagstrenerens mest vriene valg inntil Villa-stopperen måtte forlenge sykemeldinga i går formiddag. For alle andre enn Semb. Han presiserte nemlig at det valget ikke ville vært så vanskelig. Men så ville han ikke si noe mer om spillervalg.

Sjøl det faktum at Claus Lundekvam nå helt sikkert spiller fra start etter kjempekampen i Bucuresti hadde han ikke lyst til å svare på.

Lørdag kveld så Nils Johan Semb det spisskompetente og gode i at John Arne Riise og Steffen Iversen var gutta bak det norske målet. Ingen av dem hadde jo, som han sjøl sa det, spilt spesielt godt. Men i går var det oppbyggingstankene som gjaldt, og i slike stunder vurderes det som allerede er blitt vurdert - på nytt. Selvfølgelig til det bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer