Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå er Skottland bekreftet som motstander

- De er en gunstig motstander, sier Per-Mathias Høgmo.

 BEKREFTET:  Skottland blir Norges motstander i privatlandskampen 19. november. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix
BEKREFTET: Skottland blir Norges motstander i privatlandskampen 19. november. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Norges fotballforbund bekrefter nå at det Skottland, som Dagbladet meldte i går, Norge skal møte i privatlandskamp i november.

Kampen spilles i Norge 19. november.

- Gunstig motstander - I forberedelsene inn mot kvalifiseringen til EM i Frankrike er vi glade for å kunne møte Skottland. De er en gunstig motstander i en fase der vi jobber med å utvikle vårt spill individuelt og kollektivt, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo i en pressemelding fra NFF.

Skottland er nummer 63 på FIFA-rankingen, og avsluttet VM-kvalifiseringen med 2-0 seier over Kroatia og endte på 4. plass i sin pulje bak Belgia, Kroatia og Serbia.

Spilles utenfor Oslo Norge møtte skottene sist i 2009 i en VM-kvalifiseringskamp, som Norge vant 4-0.

I går ble det også kjent i går at kampen flyttes vekk fra Ullevaal, men NFF skriver at det ennå ikke er bestemt hvor kampen skal spilles - men at det blir utenfor Oslo.

NFF fortalte i går at det blir et sted med naturgress.

- Det må være en stadion med enn viss størrelse, mindre enn Ullevaal, og utenfor Oslo-området. Dessuten er kunstgress utelukket, sier kommunikasjonsdirektør i Norges fotballforbund, Svein Graff, til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling