Nå er Suarez klar for å rette opp ryktet sitt i England

Vurderer sin egen framtid etter sesongen.

 TILBAKE:  Onsdag spilte Luis Suarez for Liverpool på Old Trafford. I dag er han tilbake i Premier League. Foto: AFP Photo/Paul Ellis/ NTB Scanpix.
TILBAKE: Onsdag spilte Luis Suarez for Liverpool på Old Trafford. I dag er han tilbake i Premier League. Foto: AFP Photo/Paul Ellis/ NTB Scanpix.Vis mer

* Følg Suarez og Liverpool mot Sunderland fra klokken 1700 i fotballstudio!

(Dagbladet): Luis Suarez var tilbake i en offisell kamp for Liverpool mot Manchester United i midtuken. Det endte med et forsmedelig 1-0-tap.

Liverpool-stjernen fikk 90 minutter i comebacket, fem måneder etter at han sist spilte en offisiell kamp for Liverpool.

Det var tydelig at han trenger kamptrening, men prestasjonene ble bare bedre og bedre utover kampen på Old Trafford.

Falskt Senere i dag gjør han sitt Premier League-comeback når Liverpool gjester Sunderland uten Paolo Di Canio, som fikk sparken for en uke siden. Nå forteller 26-åringen at han ønsker å rette opp rykte sitt.

- Jeg ønsker å rette opp det falske bildet jeg føler supportere har av meg, sier Luis Suarez ifølge Sky Sports.

Intervjuet er gjort med The Sun, noe som garantert ikke faller i god jord hos Liverpool-fansen, som fortsatt ikke har tilgitt avisen etter Hillsborough-skandalen.

- Når jeg spiller ønsker jeg å være isolert på banen for å unngå provokasjoner fra motspillere, fortsetter Uruguays landslagsspiller, som tidligere denne uken fikk kjeft av klubbdirektøren for å ha skadet klubbens omdømme.

Mottatt støttebrev Fjorårets Liverpool-toppscorer forteller videre at han vet at Liverpool-fansen har støttet ham, til tross for alle de kontroversielle hendelsene.

- Jeg har mottatt mange brev fra supportere som ønsker at jeg blir på Anfield, sier mannen som har vært utestengt i 25 kamper de siste tre årene uten å få et rødt kort.

I sommer nektet Liverpool å selge sin største stjerne til Arsenal. Det har Suarez akseptert, men hvor lenge han blir værende på Anfield er uvisst.

- Min framtid? Jeg vil snakke om den når sesongen er over. Nå er jeg spilleklar igjen og min drøm er at vi kan gjøre det bedre enn i fjor. Jeg ønsker å kjempe om trofeer med Liverpool, forteller Suarez som har stor tro på klubbens manager Brendan Rodgers.

- Vi har en bra stall og har åpnet sesongen bra. Jeg er trygg på Rodgers som lot meg returnere i en vanskelig kamp borte mot Manchester United.

 SCORET SIST:  Sist Luis Suarez spilte i Premier League, scoret han på overtid hjemme mot Chelsea. Foto: NTB Scanpix.
SCORET SIST: Sist Luis Suarez spilte i Premier League, scoret han på overtid hjemme mot Chelsea. Foto: NTB Scanpix. Vis mer