- Nå er vi reddet

Tre mål, flott angrepsfotball og feststemning på Brann Stadion. Det blir ikke nedrykk av slikt.

BERGEN (Dagbladet): - Dette laget har styrke til å vinne flere kamper. Høy moral, positiv tenkning, kollektiv innsats over hele banen og effektiv gjennombruddsstyrke. Det er blitt vårt varemerke, sier tomålsscorer Robbie Winters.

Høy moral

Han er blitt en stor profil på Brann-laget i høst, sammen med Seyi Olifinjana og selvfølgelig Raymond Kvisvik.

Med høy moral mener Winters lagets evne til å snu kampen etter å ha ligget to mål under etter 37 minutters spill, og snu en sviktende tendens etter to tap.

- Ja, jeg er også godt fornøyd med egen innsats. Jeg er spesielt glad for at jeg fikk inn mitt andre mål. Det kan få stor betydning for resten av sesongen, sier Winters, som kom til Brann fra Aberdeen.

Seyi Olifinjana har vist seg som en klassespiller hele sesongen, i motgang og medgang. Den nigerianske landslagsspilleren var også nær på å lykkes med to mål i går. Etter en knapp halvtimes spill sendte han en ball i vei på hel volley, rett i krysset - og ut.

Medaljer?

- Jeg er fornøyd med å score et mål, men først og fremst for at vi vant kampen. I andre omgang var det virkelig morsomt å være ute på banen, sier han.

Raymond Kvisvik føler seg nå nesten helt sikker på at plassen i elitedivisjonen er sikret. Han har heller ikke helt glemt at det i teorien fremdeles er mulig å ta medaljer.

- Vi kjørte kampen bra. Etter at forbundet har gjort jobben sin, vil vi ha fem kamper igjen å spille. Ballen er rund. Det kan holde med 28 poeng. Vi skal under alle omstendigheter fullføre med stil. Det kan også bli medaljer, sier Kvisvik.

Forsterkninger

Mons Ivar Mjelde er som vanlig litt mer nøktern:

- Jeg er klar over at lagene under oss skal spille mot hverandre i kampene som gjenstår. Likevel føler jeg meg ikke helt trygg. Jeg tror 29 poeng holder, og det må vi klare.

Og når det holder, sesongen er over og neste sesong skal planlegges, vil Mjelde ha forsterkninger.

- Vi er i markedet hele tida. Vårt produkt skal heves til et høyere nivå neste år. Vi vet ikke hvor lenge vi får beholde de beste spillerne. Winters har kontrakt en sesong til, men han har nok tanker om å spille i øyriket i framtida, sier Mjelde.

Brann-treneren vet også at Seyi Olifinjana kan bli kjøpt opp av en klubb med mye mer penger enn Brann.

<B>MÅL: </B> Robbie Winters scoret to mål i går kveld. Her jubler han for ett av dem, og det som sannsynligvis ender med fornyet Brann-kontrakt.