Nå etterforskes NFL-stjernen også for dobbeldrap

Uoppklart drive-by-skyting kobles til Aaron Hernandez.

(Dagbladet): Onsdag ble NFL-stjernen Aaron Hernandez hentet av politiet i sitt eget hjem, og ble senere på dagen siktet for drapet på Odin Lloyd.

Lloyd, som var kjæreste med søsteren til NFL-spillerens forlovede, ble funnet drept forrige mandag, tre dager etter at de to skal ha kranglet på en nattklubb.

Påtalemyndigheten i Massachusetts mener at den 23-år gamle NFL-spilleren regisserte henrettelsen av Lloyd fra start til slutt, og utførte drapet sammen med to venner. Blant annet skal flere sms-bevis, og overvåkingsvideo, stå sentralt i påtalemyndighetens begrunnelser.

Utvidet etterforskningen Bare timer etter at Aaron Hernandez ble hentet av politiet i sitt hjem, kom pressemeldingen fra NFL-klubben New England Patriots om at de terminerer kontrakten med 23-åringen.

Aaron Hernandez signerte i fjor en femårs-avtale med klubben, med en verdi på 240 millioner kroner.

Nå viser det seg at Hernandez kan bli siktet for mer enn bare drapet på Odin Lloyd. Politiet fortsatte i går sine ransakelser av Hernandez' hus, hvor han bor med forloveden og sin 8-måneder gamle sønn.

I går kveld, amerikansk tid, meldte ulike medier at politiet nå etterforsker om 23-åringen har noe med et dobbeldrap som skjedde i Boston i fjor, hvor to menn døde etter en drive-by-skyting.

Kan være motivet Grunnen til at Aaron Hernandez nå etterforskes for dobbeldrapet er at vitner har fortalt at de observerte NFL-stjernen i en nattklubb-krangel tidligere på kvelden 12. juli 2012.

- En av mennene ble funnet bak hjulet, den andre i passasjersetet. Det tredje offeret ble behandlet ved Tufts Medical Center i Boston, heter det i politirapporten, skriver ABC News.

Ifølge Boston Globe har to polititjenestemenn involvert i Hernandez-saken forklart at dobbeldrapet også kan være grunnen til at Odin Lloyd måtte bøte med livet.

- Motivet kan ha vært at offeret visste at Hernandez kan ha vært involvert, sier en av polititjenestemennene til avisen.