Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå får Alberto Contador og Bjarne Riis mer penger

Sponsorene vil bidra til mer suksess.

HET PÅ SPONSORMARKEDET: Bjarne Riis og Alberto Contador gjør seg klare til Tour de France. I dag fikk de beskjed om at de får ytterligere mer sponsorpenger neste år. Foto: AFP PHOTO / LUK BENIES
HET PÅ SPONSORMARKEDET: Bjarne Riis og Alberto Contador gjør seg klare til Tour de France. I dag fikk de beskjed om at de får ytterligere mer sponsorpenger neste år. Foto: AFP PHOTO / LUK BENIES Vis mer

Saxo Bank øker pengesummen til Bjarne Riis, men akkurat hvor mye større økonomiske muskler det danske sykkellaget får er ukjent.

Det som er klart er at den danske internettbanken har grepet dypere i pengekassen for å sikre at laget til Bjarne Riis også i framtiden blir en maktfaktor i internasjonal sykkelsport.

- Det som er avgjørende for oss, er at vi har suksess. Det som er klart er at jo bedre økonomi vi har, jo større er sjansene for at vi også skal gjøre det godt rent sportslig, sier Lars Seier Christensen i Saxo Bank i en kommentar til den nye og forlengende sponsoravtalen.

Den nye avtalen gjelder bare for 2012-sesongen, men varigheten av den forrige avtalen var også bare på ett år, så det betyr ikke at Saxo Bank har tenkt å trekke seg ut etter at neste sesong er over.

- Dette er en stor dag for oss. Nå kan vi konsentrere oss utelukkende om det sportslige under Tour de France, sa Bjarne Riis.
 
(NTB)