Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå får Cardiff-manageren beholde jobben likevel

- Krisen er avblåst for øyeblikket.

 STØTTE:  Cardiff-fansen viste sin støtte til manager Malky Mackay under gårsdagens kamp mot Liverpool. Helst ser de at klubbeieren forsvinner. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
STØTTE: Cardiff-fansen viste sin støtte til manager Malky Mackay under gårsdagens kamp mot Liverpool. Helst ser de at klubbeieren forsvinner. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det har vært svært mye styr rundt Cardiff den siste uken, etter at klubbens eier Vincent Tan sendte en e-post til manager Malky Mackay.

I e-posten skrev klubbeieren at Mackay måtte finne seg en ny jobb - enten frivillig eller ved å få sparken.

- Avblåst Etter gårsdagens tap mot Liverpool understreket Mackay at han ikke kom til å gå frivllig.

- Jeg understreker 100 prosent at jeg ikke vil forlate klubben. Jeg er stolt over å lede Cardiff. Dere må spørre andre om hvordan min fremtid ser ut, sa Mackay.

Nå sier styreformannen i klubben at situasjonen er roet.

- Krisen er avblåst for øyeblikket, sier Mehmet Dalman, ifølge Daily Mail.

Han sier at Mackay vil lede Cardiff i overskuelig fremtid, og ha ansvaret inntil noe skulle skje.

- Jeg har snakket med Vincent Tan, og han har sagt seg enig i at jeg kan forsøke å få en løsning på denne situasjonen. Det viktigste er at vi forsøker å finne en vei sammen, det er det viktigste for klubben, sier styreformannen.

- Gjort mitt beste Da det ble kjent at Mackay var ønsket bort fra klubben, ble Ole Gunnar Solskjær lansert som en av kandidatene til å overta jobben. Nå ser det ut til at det vil bli en stund til stillingen står ledig.

- Hvis vi ønsker å jobbe for en forsoning, så har Vincent Tan tilbudt oss en mulighet til å komme til det. Virker det, så virker det. Hvis det ikke virker, så virker det ikke. Men da vet jeg i alle fall at jeg som styreformann har gjort mitt beste, sier Dalman.

Vincent Tan er forøvrig kjent som en ustabil klubbeier. Den malaysiske milliardæren har for eksempel forandret draktfargen til klubben med tilnavnet «Bluebirds» til rød og endret logoen.