Nå får Petter drikke Red Bull på TV

Enig med skiforbundet.

FØRST FORBUNDSDRIKKE: Petter Northug må helle i deg set skiforbundet bestemmer etter målgang, etterpå står han fritt. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
FØRST FORBUNDSDRIKKE: Petter Northug må helle i deg set skiforbundet bestemmer etter målgang, etterpå står han fritt. Foto: Cornelius Poppe / ScanpixVis mer

||| Northug-teamet er tilfreds etter nok en diskusjon med Norges Skiforbund.

Petter får drikke av og vise fram flasker fra sin personlige sponsor (Red Bull) også kort etter løpene han deltar i. Det ble klart etter et møte i dag.

— Petter ringte akkurat nå. Han var fornøyd med det vi hadde fått til. Jeg føler at dette ble en grei løsning uten at veggen ble revet ned. Det ble en miks som gjør at vi går sammen videre, sier John Northug til NTB.

Han er Petters far og manager.

— En av jobbene mine er jo også å passe på at det ikke blir for mye støy rundt Petter. Nå føler jeg at vi kan gå inn mot sesongen på en bra måte.

Petter Northug skal følge Olympiatoppens ernæringsavdelings drikkerutiner etter konkurranser.

Når han har fått i seg det han skal der, står han fritt til å benytte sponsorens produkter under intervjuer. Disse flaskene kan han også bruke i alle private sammenhenger.

Avtalen er meget innbringende for langrennssportens frontfigur. Det spekuleres i at kontrakten kan gi Northug over 8 millioner kroner i løpet av fire år.

— Petter har fått det som han har ønsket. Han kommer til å drikke det som til enhver tid er best for ham, og vi har ingen problemer med at han drikker Red Bull i mikssonen, sier sportssjef Åge Skinstad i en pressemelding.

(NTB)