Nå får Ståle kjeft for å være snill

Har gjort spillerne ukonsentrerte og forvirrete, hevder Bild.

UTSATT:  Ståle Solbakken har hatt en tøff uke som Köln-trener. I dag venter Schalke 04 på Veltins Arena i Gelsenkirchen i den andre serierunden. Foto: Rolf Vennenbernd/EPA.
UTSATT: Ståle Solbakken har hatt en tøff uke som Köln-trener. I dag venter Schalke 04 på Veltins Arena i Gelsenkirchen i den andre serierunden. Foto: Rolf Vennenbernd/EPA. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag trener Ståle Solbakken sitt Köln-lag mot Schalke 04 i den andre serierunden i den tyske Bundesligaen. De færreste har troen på at Solbakkens mannskap kan komme seg hjem med poeng.

Samtidig er teoriene mange om hvorfor Köln var så dårlige i forrige helgs fadese hjemme mot Wolfsburg.

Den tyske storavisa Bild mener Solbakken rett og slett er for snill med spillerne. I forkant av dagens kamp har spillerne igjen fått lov å sove hjemme. I Tyskland er det vanlig at laget overnatter på hotell natta før kamp.

Resultatet var "ukonsentrerte og forvirrete spillere" i seridebuten, skriver Bild. - Sammen med familene sine kan spillerne enklere koble av. De bør ikke bare tenke på fotball, svarer Solbakken.

Skadeproblemer Kritikken mot Solbakkens utyske trenerdisposisjoner ser ikke ut til å plage hovedpersonen selv. Verre er det med skadeproblemene i Köln-laget. Milivoje Novakovic må sone etter utvisningen forrige helg. Stopper Kevin Pezzoni er ute med sykdom, mens viktige Youssef Mohamad enda ikke har vært tilgjengelig for Köln-treneren en eneste gang.

For Solbakkens del, gjør det dagens kamp enda tøffere.

- Schalke vil sette trykk på oss fra start. For oss er det viktig at vi holder stand de første 20-30 minuttene. Vi må være klar, men det tror jeg vi er, sier Solbakken foran dagens kamp.

Schalke tapte, i likhet med Köln, sin første seriekamp. Det gjør fjorårets semifinalist i mesterligaen fryktelig gira på revansje.

- Det er to lag som begge tapte 3-0 i den første runden, så det er press på begge lagene, sier den ferske Köln-treneren.

MYE Å RETTE PÅ:  Ståle Solbakken har mye å snakke med sin kaptein, Pedro Geromel, om. Her fra trening i midtuken. Rolf Vennenbernd/EPA.
MYE Å RETTE PÅ: Ståle Solbakken har mye å snakke med sin kaptein, Pedro Geromel, om. Her fra trening i midtuken. Rolf Vennenbernd/EPA. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer