Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå får vi se gull-Lundby i aksjon på TV

NRK har sikret seg rettighetene til å vise OL-vinner Maren Lundby og de andre hoppjentene i Romania i helgen.

NRK SENDER RENN: TV-seerne får se Maren Lundby i aksjon i verdenscupen i helga. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
NRK SENDER RENN: TV-seerne får se Maren Lundby i aksjon i verdenscupen i helga. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Det var lenge uklart om det ble sending kom til å sending fra Rasnov.

- Hopprennene i Romania var ikke en del av NRKs rettigheter, men på bakgrunn av Marens fantastiske prestasjoner og en flott sesong som hun kronet med OL-gull, måtte vi gjøre vårt beste for å sikre rettighetene. De er nå i mål, og dermed blir det sending, sier Håkon Grønbech, redaksjonssjef i NRK-sporten til NTB.

Lørdagens renn sendes direkte på NRK 2, mens det går mot en så tettpakket sportssøndag at det er uklart hvor mye av rennet som går live på lineært fjernsyn.

Maren Lundby, Silje Opseth og Anna Odine Strøm må slåss om TV-tid mot Vasaloppet, verdenscup i alpint og langrenn samt sprint-VM på skøyter.

- Det blir et dilemma på søndag. Det er tettpakket og prestasjonene vil avgjøre. Hopper Maren om seieren i Romania søndag, går avgjørelsen selvfølgelig live, men det blir en løpende vurdering når vi går inn i rennet, sier Grønbech.

- Men jeg kan berolige alle. Hopprennet går direkte i sin helhet på nett, så det går live for alle som vil se alt, sier redaksjonssjefen.

Maren Lundby leder kvinnenes verdenscup med hele 300 poeng når fem renn gjenstår.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling