Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå finpusser Murtaza (5) på teknikken før møtet med Messi

Har fått massiv oppmerksomhet.

(Dagbladet): Vesle Murtaza Ahmadi (5) har smeltet hjerter over hele verden den siste tiden, etter at storebroren la ut en video med ungutten i en hjemmelaget Messi-drakt av en stripete plastpose.

I den første videoen sier Murtaza at han ønsker å bli som Lionel Messi når han blir stor, mens han sparker en fotball bortover i snøen.

Fotballstjernas far, Jorge Messi, har bekreftet at Lionel ønsker å gjøre noe for unggutten, og det skal ha blitt satt i gang samtaler om å få til et møte mellom Murtaza og fotballhelten hans.

I mellomtida varmer unggutten opp med fotballtrening i Kabul, Afghanistan. På pappaens arm, sier Murtaza at han er veldig glad i Messi.

Murtaza ser ikke ut som at han plages av all oppmerksomheten han har fått, men faren har blitt opprørt etter at femåringens bror la ut videoen.

- I vår landsby er det ikke vanlig å gjøre slikt. Nå nakker folk bak ryggen vår om at vi har publisert et sånt bilde på Facebook og internett, sier faren Arif Ahmadi.