Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå frykter Ancelotti fyken

- Jeg vet ikke hva som skjer. Det er ikke opp til meg.

BYE, BYE, CARLO?: Chelseas Carlo Ancelotti kan være ferdig som manager i klubben etter tapet mot United. Avgjørelsen får han om to uker, ifølge ham selv.  Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES .
BYE, BYE, CARLO?: Chelseas Carlo Ancelotti kan være ferdig som manager i klubben etter tapet mot United. Avgjørelsen får han om to uker, ifølge ham selv. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES . Vis mer

(Dagbladet): Carlo Ancelotti og Chelsea vant «the double» i fjor. Etter 2-1-nederlaget mot Manchester United er etter all sannsynlighet de røde djevlene seriemestere.

Tapet mot United og Ferguson svir nok ekstra for Ancelotti. Det var nettopp dagens motstander som sendte Chelsea ut av Champions League tidligere i år.

En trofèløs sesong som manager i Chelsea er det samme som å be om spekulasjoner om framtida. På sin side håper Ancelotti å fortsatt ha adresse i London den kommende sesongen.

Usikker framtid Han forventer å få beskjed om sin videre skjebne av Roman Abramovich ved sesongslutt.

- Vi må vente to uker - det er ikke lenge, sier Ancelotti ifølge Sky Sports.

- Jeg ønsker å bli værende, men det er ikke min avgjørelse.

Chelsea fikk en marerittstart på kampen da Javier Hernandez scoret 1-0 allerede etter 37 sekunder. Og Chelsea klarte aldri stoppe United-maskineriet.

- Vi må akseptere nederlaget, United var bedre i dag og har vært bedre enn oss denne sesongen.

Det har blitt spekulert i om italieneren er på vei tilbake til hjemlandet. Blant annet Roma er en av klubbene Ancelotti er blitt linket til.

- Italia er landet mitt, men jeg ønsker meg ikke tilbake dit nå. De siste to årene har jeg opplevd en fantastisk atmosfære, et fantastisk land. Det er ikke vold på stadion, tribunene er fulle. Blant annet derfor ønsker jeg å bli værende i England, sier han.

Burde gjort det bedre På spørsmål om hva Abramovich tenker, svarer Ancelotti følgende:

AVGJORDE SERIEN: Manchester Uniteds Javier Hernandez i duell med Alex og Ramirez Chelsea tapte kampen og dermed er United kun ett poeng unna ligagull. Foto:EPA/FOTOSPORTS / ROBIN PARKER
AVGJORDE SERIEN: Manchester Uniteds Javier Hernandez i duell med Alex og Ramirez Chelsea tapte kampen og dermed er United kun ett poeng unna ligagull. Foto:EPA/FOTOSPORTS / ROBIN PARKER Vis mer

- Jeg vet ikke hva eieren mener om sesongen, men etter min mening kunne vi ha gjort bedre.

- Forrige sesong hadde vi en fantastisk form, i år var det litt annerledes.

Ni av elleve spillere som startet mot United spilte også da Jose Mourinho var i klubben for fire år siden.

- I år har vi kjøpt David Luiz, Ramires og Fernando Torres. Alle er fantastiske spillere og viktige for fremtiden, sier Ancelotti.

Stort for United-fansen LSK-trener Henning Berg har vært med på å vinne seriegull med United under Alex Fergusons ledelse. Han mener seieren over Chelsea er et stort øyeblikk for klubben.

- Liverpool har alltid sagt at de er den mestvinnende klubben i England. Nå tar United over, og det vil nok være spesielt for fansen. Det er stor rivalisering mellom klubbene, og det er sånn det skal være, sier Henning Berg i TV2 sitt Premier League-studio.

- United spilte bra fotball i dag. Både offensivt og defensivt var de gode.

OPPGITT: Carlo Ancelotti Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.
OPPGITT: Carlo Ancelotti Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media