Nå gjelder det å bryte grenser

Det lønner seg for oss å la NAV betale for mange flere som Sarah Louise.

HYLLET OL-HELTENE:  Sarah Louise Rung (midt til venstre) i godt idrettsselskap etter gullene i London 2012. Siden den gang har hun dominert svømmesporten. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.
HYLLET OL-HELTENE: Sarah Louise Rung (midt til venstre) i godt idrettsselskap etter gullene i London 2012. Siden den gang har hun dominert svømmesporten. FOTO: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TIL UKA møter den sentrale ledelsen i NAV for første gang entusiastene bak Idrettsforbundets aksjon "Grenseløse Idrettsdager". Det burde sikkert ha skjedd før ettersom de lokale NAV-kontorene de siste årene er blitt helt nødvendige partnere i de mange stevnene som denne aksjonen har avviklet Norge rundt for å løfte opp idrettstilbudet for funksjonshemmede, men her er ikke selve tidspunktet avgjørende.

Det som teller er forståelsen av hvordan fysisk lek kan forandre hverdagen for de fleste av oss, og at den effekten ikke blir noe mindre om en eller annen funksjon mangler.

For nå skjønner stadig flere sammenhengen mellom det å få være i bra fysisk form og det å ha et storsamfunn som fungerer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer