- Nå håper jeg Somen er i gang

Gunnarsson er glad for å ha lagkameraten tilbake.

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk - Brann 3-0.

Stabæk har vartet opp med festfotball på hjemmebane i sesonginnledningen.

I kveld var det seriemester Brann som fikk unngjelde.

Anført av superspissene Veigar Pall Gunnarsson og Daniel Nannskog, sendte de gjestene hjem med 3-0 i sekken.

Etter kampen var det likevel verken Nannskogs første seriemål eller Gunnarssons prikkfrie kamp de ville snakke om. Det var en lagkamerat som fikk mest ros.

- Vi var gode i dag alle sammen, men det er én jeg vil trekke fram, sier Gunnarsson til Dagbladet.no etter kampen.

- Somen var fantastisk, og nå håper jeg han er i gang, for alle vet hvor god han er. Når han - ja, jeg sier nesten når han vil - da er han i en egen klasse, sier islendingen som selv scoret det første målet, og la opp til det tredje.

Tilbake i sentrum

- FANTASTISK: Lagkameratene i Stabæk hyller Somen A. Tchoyi for innsatsen i seieren over Brann. Tchoyi var indirekte involvert i Stabæks to første mål - og dundret inn det tredje selv. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
- FANTASTISK: Lagkameratene i Stabæk hyller Somen A. Tchoyi for innsatsen i seieren over Brann. Tchoyi var indirekte involvert i Stabæks to første mål - og dundret inn det tredje selv. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

Somen A. Tchoyi var fjorårets beste spiller i Tippeligaen.

Tchoyi var gigantisk i fjor, men har hatt en merkelig svak sesonginnledning. Han ble byttet ut i pausen i første kamp, ble vraket i de to neste, men viste mye av 2007-nivået sitt i går.

Kameruneren ble bare bedre og bedre utover i kampen, og nå gleder Nannskog seg til mer moro fra den langbeinte midtbaneeleganten.

­

- Det var flott å få ham tilbake. Somen har over en periode vært helt «konstig» på treningsfeltet. Men den siste uka har noe vært på gang. Det var først på treningen nå på torsdag at han virkelig viste seg igjen, sier Nannskog til Dagbladet.no.

- Han gir oss en annen dimensjon. Det er veldig deilig å ha Somen tilbake. Nå så vi igjen hans herlige styrke. Han er utrolig vanskelig å stoppe. Det er rett og slett underbart å se ham sånn igjen, jubler Nannskog.

Det var den kamerunske midtbanespilleren som banket inn det tredje målet i kveldens kamp. Det smakte.

- Det var deilig, både for meg og laget. Dette gir en god følelse, sier den svært så avbalanserte Tchoyi selv.

- Nå håper jeg Somen er i gang

Gi karakterer på Folkebørsen!

FULL AV LOVORD: - Når han vil, er han nesten i en egen klasse, sier lagkamerat Veigar Pall Gunnarsson om Tchoyi.
VISTE KLASSE IGJEN: Etter en merkelig svak sesonginnledning viste fjorårets beste tippeligaspiller seg fram igjen mot Brann.