Nå har Aalesund spilt ti kamper på Åråsen uten seier

Lillestrøm nærmest i 0-0-oppgjøret.

ÅRÅSEN (Dagbladet): I dag tok Lillestrøm imot Aalesund for tiende gang i Tippeligaen på Åråsen.

Gjestene har aldri tidligere vunnet, og på de ni siste oppgjørene har det endt med fire seire til Lillestrøm, mens fem har endt uavgjort.

Og det var Aalesund som hadde den første store sjanse da Leke James kom fra skrå vinkel alene med keeper, men han klarte ikke å overliste LSK-keeper Origi.

Ingen av lagene har hatt noen god start på årets sesong, og begge lag virket ivrig i sola på Åråsen, uten at noen av sjansene ble omsatt til mål.

- Tilfeldigheter Og det var mye takket være keeperne som gjorde at det til pause sto 0-0 på Åråsen. Både Origi og Grytebust sto sterkt i hvert sitt bur, og hadde begge flere gode redninger.

- Det er ikke all verden, Vi har mye å gå på. Vi har mye ball. men vi greier ikke å være hurtige nok i omstillingsfasen. Så vi bruker for lang ti, og kommer ikke til nok sjanser her på Åråsen. Så jeg er ikke helt fornøyd, sa Lillestrøms Frode Kippe til Cmore i pausa.

- Vi gjør en bra førsteomgang på bortebane. Det er tilfeldigheter som gjør at det ikke blir mål, sa Aalesunds Jonathan Tollås Nation til Cmore.

Flere Lillestrøm-sjanser Og det var Aalesund som startet friskest de 20 første minuttene av andreomgang, men så fikk Lillestrøm en enorm sjanse da Tommy Høiland klinte til, men ballen gikk i stolpen, og Grytebust fikk bokset ballen unna.

Under ti minutter senere fikk Lillestrøm en ny sjanse ved Erling Knudtzon, som kom seg fri på kanten, men skuddet gikk i stolpen og ut.

Fem minutter før fulltid fikk Lillestrøm en ny stor sjanse da Knudtzon på nytt kom seg fri på kanten, og fikk slått inn, men Riise bommet, og Lillestrøm-supporterne tok seg fortvilet til hodet.

Møtene mellom Lillestrøm og Aalesund på Åråsen er sjelden målrike, og det har ikke blitt scoret mer enn to mål i noen av de fem siste møtene mellom lagene på Åråsen før kveldens kamp.

I kveld ble det altså ingen.