- Nå har alarmen begynt å gå. Dette liker ikke vaktene

Dette er Madrid-stjernenes hemmelige luksusliv.

LA FINCA: Taxi-sjåføren Roberto viste Dagbladet rundt i La Finca. Området er en forstad til den spanske hovedstaden og er kjent for å huse Madrids mest prominente innbyggere. Strøket er delt inn i tre forskjellige klasser - hvor nummer én inneholder de mest skjulte og dyreste eiendommene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LA FINCA: Taxi-sjåføren Roberto viste Dagbladet rundt i La Finca. Området er en forstad til den spanske hovedstaden og er kjent for å huse Madrids mest prominente innbyggere. Strøket er delt inn i tre forskjellige klasser - hvor nummer én inneholder de mest skjulte og dyreste eiendommene. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MADRID: 20 minutter etter at vi forlater hotellet i Madrid sentrum, stopper taxi-sjåføren. På skiltet foran oss står det «La Finca». Det er navnet på det eksklusive området i den spanske hovedstaden hvor byens største stjerner bor.

Omgitt av store gjerder, overvåkningskameraer og patruljerende sikkerhetsvakter bor spillere som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Iker Casillas - for å nevne noen.

- Det er et veldig luksuriøst område, hvor sikkerheten er ekstremt god. Det er den første plassen spillerne til Real og Atlético Madrid leter etter bolig når de først kommer til byen, sier Marca-journalisten Ruben Jiménez til Dagbladet.

Snart vil også Martin Ødegaard og faren Hans Erik ankomme byen. Da flytter duoen mest sannsynlig inn i et hus i umiddelbar nærhet av Ødegaard juniors nye lagkamerater. I det lukkede samfunnet vil 16-åringen i så fall bli nabo med blant andre sin egen trener, Castilla-sjef Zinedine Zidane.

Verner om privatlivet Tilbake i taxien har vi ti minutter seinere passert boligene til den franske spissen Benzema, Spanias landslagsback Alváro Arbeloa og Atléticos nylig hjemvendte sønn, Fernando Torres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.