Nå har fansen fått nok, varsler demonstrasjon mot Premier League

På grunn av billettprisene.

KLAR TALE: Ivrige fotballfans, her representert ved Liverpool-supporterne, har sett seg lei av de høyre billettprisene i Premier League. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
KLAR TALE: Ivrige fotballfans, her representert ved Liverpool-supporterne, har sett seg lei av de høyre billettprisene i Premier League. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De høye billettprisene i Premier League har lenge vært et tema i England.

Fansen har sagt fra mange ganger, men nå tar de virkelig grep for å vise sin misnøye med klubbenes trang til til å skru opp prisene mest mulig.

BBC skriver i dag at supportere har planlagt en demonstrasjon i forbindelse med et møte blant Premier League-sjefene.

Premier Leagues mektige sjef Richard Scudamore har gått med på å presentere et brev fra supporterne til Premier League-eierne på et planlagt møte på et hotell i London.

Det skal han gjøre på vegne av «Football Supporters' Federation» (FSF) og fangrupperingene til alle de 20 Premier League-klubbene.

Vil ha makspris Brevet tar opp et tidligere krav om at bortebillettene i ligaen skal koste maks 20 pund (ca. 233 kroner).

Fansen kommer også til å stille flere andre krav til eierne:

• Hver eneste Premier League-klubb må sette til side én million pund (ca. 11,6 millioner kroner) hver sesong. Pengenes skal brukes til å subsidiere billettprisene til bortefansen.

• Supporterne vil ha en slutt på at klubbene opererer med ulike billettpriser for bortefansen, avhengig av hvilket lag som kommer på besøk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.