Nå har Federer og Nadal fått nok: - Det er barn til stede på kampene

Kommer med knallhard kritikk av sprellene til Nick Kyrgios.

FÅTT NOK. Superstjernene i tennis har fått nok av sprellene til Nick Kyrgios etter hans sex-trakassering av Stan Wawrinka under en tenniskamp i forrige uke: Foto: AFP / NTB SCANPIX
FÅTT NOK. Superstjernene i tennis har fått nok av sprellene til Nick Kyrgios etter hans sex-trakassering av Stan Wawrinka under en tenniskamp i forrige uke: Foto: AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nå går superstjernene Roger Federer og Rafael Nadal hardt ut mot tennisbajasen Nick Kyrgios.

Det gjelder episoden i kampen mellom Nick Kyrgios og French Open-vinner Stan Wawrinka onsdag 12. august i Rogers Cup i Montreal.

Der slang Kyrgios ut følgende påstand for åpen kamera og mikrofon:

- Beklager å måtte si det kamerat, men Kokkinakis har hatt sex med dama di!

Det var sannsynligvis et forsøk på å få motstanderen ut av fatning. Men en metode som verdens beste tennisspillere har liten sans for.

Videoanalyse Seinere videoanalyse av kampen viste at Kyrgios ikke nøyde seg med det. Han kom også med en uttalelse fra egen grunnlinje, som Wawrinka ikke kunne oppfatte:

- Han har sex med en 19-åring, mumlet Kyrgios.

Roger Federer og Rafael Nadal har fått nok av sprellene til Nick Kyrgios og mener hans oppførsel ikke hører hjemme i tennisen.

- Vi kan alle være enige om at han virkelig har trådt over grensen. Dette er en oppførsel som vi ikke ønsker i vår idrett. Jeg vet det er vanlig i andre idretter. Men ikke i vår idrett, sier Roger Federer til cincinnati.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.