Nå har Fulham-manageren lidd samme skjebne som Solskjær

Tok bare ett poeng på sju kamper.

SPARKET: Fulham-manager Felix Magath har fått sparken etter sju måneder i jobben. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix
SPARKET: Fulham-manager Felix Magath har fått sparken etter sju måneder i jobben. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Felix Magath tok over et Fulham-lag i krise i februar, men greide - i likhet med Ole Gunnar Solskjær og Cardiff - ikke å holde seg i Premier League.

På samme dag som Solskjær tok farvel med Cardiff, kommer nå  beskjeden om at Fulham-manageren også er ferdig, etter åtte måneder i jobben.

Fire seiere på tjue kamper var ikke godt nok for ledelsen på Craven Cottage. Fulham ligger nederst i Championship, med bare ett poeng på sju kamper. Dråpen for ledelsen kom nok i går kveld, da Fulham tapte 5-3 for Nottingham Forest.

Styreleder Shahid Khan har gitt det midlertidige ansvaret for klubben til Kit Symons, skriver Guardian.

- Dette er en uheldig, men en nødvendig endring. Jeg gjør det jeg føler er rett og det jeg mener Fulham trenger - både for i dag og framover. Takk til supporterne for at dere har stått ved oss gjennom denne vanskelige tiden på banen, og jeg lover at der kommer bedre tider, sier styrelder Shahid Khan.

Magath, som kalles «Europas siste diktator» og «Saddam», lot verken Brede Hangeland eller John Arne Riise fortsette i klubben etter nedrykket. I ettertid har det vært lite snille ord fra alle tre.

Han har anklaget Brede Hangeland for å lyve om at han ble sagt opp i klubben uten forvarsel, og han har latterliggjort sine to tidligere norske spillere. John Arne Riise på sin side har slaktet Magath og sagt at han ikke visste hvor spillerne spilte på banen.