Nå har Fulham-manageren lidd samme skjebne som Solskjær

Tok bare ett poeng på sju kamper.

SPARKET: Fulham-manager Felix Magath har fått sparken etter sju måneder i jobben. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix
SPARKET: Fulham-manager Felix Magath har fått sparken etter sju måneder i jobben. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Felix Magath tok over et Fulham-lag i krise i februar, men greide - i likhet med Ole Gunnar Solskjær og Cardiff - ikke å holde seg i Premier League.

På samme dag som Solskjær tok farvel med Cardiff, kommer nå  beskjeden om at Fulham-manageren også er ferdig, etter åtte måneder i jobben.

Fire seiere på tjue kamper var ikke godt nok for ledelsen på Craven Cottage. Fulham ligger nederst i Championship, med bare ett poeng på sju kamper. Dråpen for ledelsen kom nok i går kveld, da Fulham tapte 5-3 for Nottingham Forest.

Styreleder Shahid Khan har gitt det midlertidige ansvaret for klubben til Kit Symons, skriver Guardian.

- Dette er en uheldig, men en nødvendig endring. Jeg gjør det jeg føler er rett og det jeg mener Fulham trenger - både for i dag og framover. Takk til supporterne for at dere har stått ved oss gjennom denne vanskelige tiden på banen, og jeg lover at der kommer bedre tider, sier styrelder Shahid Khan.

Magath, som kalles «Europas siste diktator» og «Saddam», lot verken Brede Hangeland eller John Arne Riise fortsette i klubben etter nedrykket. I ettertid har det vært lite snille ord fra alle tre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer