- Nå har han begynt å fucke det opp igjen

Henrik Elvestad er sjokkert over Rooneys nye hårsveis. Se «EM-feber»!

Følg kveldens kamper i Fotballstudio. Ukraina - Frankrike (18.00), Sverige - England (20.45)

(Dagbladet): «Golden Goal»-programleder Henrik Elvestad er gjest i dagens «EM-feber».

Elvestad er massiv Liverpool- og England-supporter og har satset penger på at «Three Lions» skal vinne hele mesterskapet. Om han tror på det, er en annen sak.

I kveld møtes England og Sverige i gruppe D. I media er ordkrigen i gang for fullt. Under gårsdagens pressekonferanse uttalte England-kaptein Steven Gerrard at de ville slå Sverige dersom de spilte som de gjorde mot Frankrike. Vi spør Elvestad om Gerrard har rett i at England er overlegne våre svenske naboer.

Ryktene surrer om at Liverpools Andy Carroll vil bli benyttet i kveldens kamp, til fordel for Alex Oxlade-Chamberlain. Vi spør vår gjest om han mener det er et fornuftig valg av Roy Hodgson.

I tillegg måtte vi naturligvis få til et møte mellom Henrik Elvestad og Dagbladets kommentator Esten O. Sæther, etter at Sæther skadet Elvestads ankel i en fotballkamp for et par uker siden. Elvestad er usikker på når han er tilbake på fotballbanen og har etterlyst en erstatter til hans Ullern old boys. Hvordan fredsforhandlingen gikk kan du se i «EM-feber»