Nå har han også bestått legesjekken: United-overgangen i boks

- En stor ære.

KLAR: Marcos Rojo har nå bestått den medisinske sjekken i Manchester United, og er klar for klubben. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
KLAR: Marcos Rojo har nå bestått den medisinske sjekken i Manchester United, og er klar for klubben. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marcos Rojo signerte onsdag for Manchester United. Han sa at det er en ære å være United-spiller.

Klubben ble tirsdag enig med den argentinske landslagsforsvarerens tidligere klubb Sporting Lisboa om overgangssum. United betaler 165 millioner kroner (20 millioner euro) for 24-åringen.

Rojo signerte onsdag en femårskontrakt etter å ha imponert som venstreback i Argentinas sølvlag i VM. Han var blant annet med på å slå ut Louis van Gaals Nederland i semifinalen.

- Det er en stor ære å kunne si at jeg spiller for Manchester United. Premier League er verdens mest spennende liga, og det er en drøm å kunne spille der for verdens største klubb, sa Rojo.

- Jeg er ung og veldig ivrig etter å lære mer, så det er en fantastisk mulighet å få spille for en så erfaren trener som Louis van Gaal. Jeg vil jobbe hardt med lagkameratene for å vinne trofeer.

Kantspilleren Nani lånes til sin gamle klubb Sporting Lisboa denne sesongen som del av avtalen.

- Marcos er en svært begavet forsvarsspiller. Han har spilt på høyeste nivå og kan spille enten som midtstopper eller venstreback, sa van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer