Nå har han også bestått legesjekken: United-overgangen i boks

- En stor ære.

KLAR: Marcos Rojo har nå bestått den medisinske sjekken i Manchester United, og er klar for klubben. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
KLAR: Marcos Rojo har nå bestått den medisinske sjekken i Manchester United, og er klar for klubben. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINIVis mer

Marcos Rojo signerte onsdag for Manchester United. Han sa at det er en ære å være United-spiller.

Klubben ble tirsdag enig med den argentinske landslagsforsvarerens tidligere klubb Sporting Lisboa om overgangssum. United betaler 165 millioner kroner (20 millioner euro) for 24-åringen.

Rojo signerte onsdag en femårskontrakt etter å ha imponert som venstreback i Argentinas sølvlag i VM. Han var blant annet med på å slå ut Louis van Gaals Nederland i semifinalen.

- Det er en stor ære å kunne si at jeg spiller for Manchester United. Premier League er verdens mest spennende liga, og det er en drøm å kunne spille der for verdens største klubb, sa Rojo.

- Jeg er ung og veldig ivrig etter å lære mer, så det er en fantastisk mulighet å få spille for en så erfaren trener som Louis van Gaal. Jeg vil jobbe hardt med lagkameratene for å vinne trofeer.


Kantspilleren Nani lånes til sin gamle klubb Sporting Lisboa denne sesongen som del av avtalen.

- Marcos er en svært begavet forsvarsspiller. Han har spilt på høyeste nivå og kan spille enten som midtstopper eller venstreback, sa van Gaal.

- Han har ferdigheter, fysikk og vilje til å lære som gir ham en lys framtid.

(NTB)