DOBBELT OLYMPISK MESTER: Jelena Isinbajeva har blitt mor, og satser nå på å ta sitt tredje OL-gull i stavsprang i Rio i 2016.Foto: AFP / CHRISTOPHE SIMON / NTB Scanpix
DOBBELT OLYMPISK MESTER: Jelena Isinbajeva har blitt mor, og satser nå på å ta sitt tredje OL-gull i stavsprang i Rio i 2016.Foto: AFP / CHRISTOPHE SIMON / NTB ScanpixVis mer

Nå har hun blitt mamma

Isinbajeva satser på comeback til Rio-OL.

Det russiske friidrettsforbundet opplyste søndag at den doble olympiske mesteren i stavsprang, Jelena Isinbajeva, har født sitt første barn.

Den 32 år gamle friidrettsutøveren skal være i fin form etter fødselen, melder russerne. Hun skal for tiden oppholde seg i Monaco, men har planlagt å reise tilbake til hjembyen Volgograd i høst.

Isinbajeva, som vant OL-gull i stavsprang både i Aten (2004) og i Beijing (2008), uttalte i mai at hun ser for seg å så raskt som mulig komme tilbake i trening. Hun satser hardt mot sommerlekene i Rio de Janeiro om to år.

32-åringen ble mye omtalt i fjor, da hun annonserte at hun ville bo i Monaco. Hun kalte sitt treningsopplegg sør i Russland blant annet for «råttent».

(NTB)