TA TELEFONEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo kan tenke seg Jan Gunnar Solli i neste sesongs spillerstall, men får ikke tak i USA-proffen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TA TELEFONEN: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo kan tenke seg Jan Gunnar Solli i neste sesongs spillerstall, men får ikke tak i USA-proffen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

- Nå har jeg egentlig gitt opp

Fagermo får ikke tak i klubbløse Jan Gunnar Solli.

Jan Gunnar Solli er ferdig i New York. 31-åringen utelukker ikke en retur til Odd, skriver TA.

Avisen snakket med Solli natt til fredag.

- Framover skal jeg ha litt fritid. Samtidig vil jeg ikke fri til andre klubber ennå. Jeg vil se hva som kan komme av tilbud, og alt er interessant slik situasjonen er for øyeblikket. Jeg utelukker heller ikke Odd, sier Solli til Telemarksavisa.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo kan tenke seg den allsidige spilleren i neste sesongs spillerstall.

- Jeg har prøvd å ta kontakt med Solli flere ganger, blant annet via telefon. Nå har jeg egentlig gitt opp. Hvis han ønsker å komme tilbake til Odd, er vi interessert. Solli er en perfekt indreløper i mine øyne, sier Fagermo til lokalavisen.

Solli fikk to år i storbyen New York.

- Jeg har lært å takle en profesjonell tilværelse, og finne min plass der et annet språk er hovedingrediensen. Selv om det er engelsk, er det visse utfordringer knyttet til det å klare seg selv. Det kunne jo gått litt galt når man er oppvokst i slutten av 50-sonen i Treungen, og plutselig står inne på Manhattan, der det er «Handelsstevne» hver dag, sier Solli.

(NTB)