ENDELIG: Murtaza (5) har endelig fått seg en ekte, signert Messi-drakt. Foto: Mahdy Mehraeen / ©UNICEF Afghanistan / NTB scanpix
ENDELIG: Murtaza (5) har endelig fått seg en ekte, signert Messi-drakt. Foto: Mahdy Mehraeen / ©UNICEF Afghanistan / NTB scanpixVis mer

Nå har Murtaza (5) endelig fått seg en ordentlig Messi-drakt - med signatur

Familien hadde ikke råd til å kjøpe.

Den afghanske femåringen som brukte en plastpose i de argentinske landslagsfargene som drakt, fikk en signert Lionel Messi-trøye i gave torsdag.

Fem år gamle Murtaza Ahmadi ble kjent over natten da han ble avbildet med plastposen som drakt. På ryggen var tallet ti og Messis navn, og torsdag fikk den lille gutten en helt spesiell gave fra idolet.

- En dame fra UNICEF tok kontakt med oss for et par dager siden og sa vi kanskje skulle få en pakke fra Messi, sier faren, Mohammad Arif Ahmadi, ifølge DPA.

Torsdag kom pakken, og det viste seg å være en argentinsk landslagsdrakt signert av Messi.

- Han er veldig glad for å ha mottatt gaven, sier faren.

Historien, som nå ha fått en lykkelig slutt, har fått oppmerksomhet over hele verden, og tidligere i år var Murtaza på fotballtrening for å finpusse på teknikken - før et eventuelt møte med Messi.

- Alle barn har drømmer og drømmer er en kraft som er med på å dytte verden fremover. Historien fra Afghanistan viser at av og til blir også drømmer til virkelighet. Jeg håper Murtaza fortsetter å leve ut drømmene sine, sier generalsekretær i UNICEF Norge, Bernt G. Apeland.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram