Nå har Ronaldo scoret flere mål enn Messi på bortebane i Champions League

Og det ble scoret hele 30 mål i gårsdagens kamper. Se alle målene her.

(Dagbladet): Real Madrid hadde en god start på gruppespillet i Champions League da de i går vant hele 6-1 over Galatasaray.

- Tøff motstand Tre av målene var det superstjernen Cristiano Ronaldo som sto for, og han har nå scoret tilsammen 206 mål på 204 kamper for Real Madrid.

- Vi kunne ikke ha startet bedre. Å starte på denne måten gir oss masse selvtillit, sa Ronaldo etter kampen i går.

- Vi gjorde jobben vår mot en svært komplisert motstander. Til tross for resultatet var det en vanskelig kamp. De hadde sine beste sjanser i de første minuttene, men etter vårt første mål kontrollerte vi kampen og spilte bra.

Alt sammenlignes Den evige sammenligningen mellom Messi og Ronaldo fortsetter, og nå har Ronaldo gått forbi argentineren på listen over antall bortemål scoret i Champions League.

Med gårsdagens hat-trick har han nå scoret 28 mål på bortebane, mens Messi har scoret 26. Siden Barcelona spiller sin første gruppespillkamp hjemme mot Ajax vil ikke Messi gå forbi portugiseren på akkurat den listen helt enda.

Gårsdagens 6-1-seier er den største seieren for Real Madrid i Champions League. Den forrige var 5-1-seieren over Sturm Graz i 98-99-sesongen.

Rooney storspilte Det har vært mye rykter rundt Wayne Rooney i starten av sesongen, men i går viste han seg fra sitt beste da han scoret sitt mål nummer 199 og 200 for Manchester United.

- Det er noe jeg er virkelig stolt av. Det er deilig å være tilbake, spille og score mål. Heldigvis vant vi også kampen, sa Rooney til Uefa etter kampen.

Med mål fra Valencia og Robin van Persie sikret Manchester United seg seieren, selv om både Simon Rolfes og Ömer Toprak scoret for Leverkusen. Manchester United vant kampen 4-2.

Overrasket på bortebane Sjakhtar Donetsk slo tilbake etter tre strake kamper uten seier i ligaen. Alex Teixeira ble helten da han scoret begge målene i 2-0-seieren over Real Sociedad.

FCK imponerte Ståle Solbakken og hans FCK spilte uavgjort 1-1 mot Juventus i Parken, og Solbakken blir i dag hyllet i danske aviser. Det samme blir Københavns svenske keeper Johan Wiland, som reddet hjemmelaget gang på gang.

- Vi spilte 1-1 mot laget som kanskje vinner Champions League. Det står det respekt av og det skal vi ta med oss videre, sa Solbakken etter kampen.

Debutanten scoret 21 år gamle Filip Djuric scoret på en keeperretur allerede etter 3 minutter i kampen mellom Benfica og Anderlecht i Lisboa. Hjemmelaget vant kampen 2-0, og trener Jorge Jesus var fornøyd med lagets innsats.

- Vi var overlegne i første omgang. Vi skulle gjerne scoret masse mål og massakrert motstanderen, men selv ikke Barcelona greier det, sa Jesus.

Mesterne fortsetter Bayern München er regjerende mester i Champions League. Med ny trener i Pep Guardiola er forventningene ikke noe mindre denne sesongen.

I går tok det bare fire minutter før David Alaba sendte Bayern München i ledelsen mot CSKA Moskva, og de regjerende mesterne vant kampen 3-0.

God start Manchester City håper at dette blir sesongen hvor de omsider skal få det til i Champions League. De startet gruppespillet bra, ved å slå Viktoria Plzen 3-0 i Tsjekkia.

Edin Dzeko scoret det første målet etter 48 minutter, før Yaya Touré skrudde ballen i krysset bare fem minutter senere. Agüero satte kampens tredje og siste mål bare minutter etter det igjen.

- Første omgang var vanskelig, men etter mitt ledermål ble det lettere for oss. I år håper jeg vi får se det ekte Manchester City, for de to siste mesterligadeltakelsene har vært skuffende for både klubben og tilhengerne, sa Dzeko etter kampen.

• Hvilket av de 30 målene som ble scoret i gårsdagens åtte første kamper i gruppespillet i Champions League likte du best? Stem nederst i saken.