Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Beckhams sønner har sluttet med fotball

Nå har sønnene sluttet med fotball. David Beckham er helt knust

Nå er det opp til dattera Harper (6).

IKKE FOTBALLINTERESSERTE: David Bekchams sønner Cruz og Romeo. Brooklyn har også sluttet med fotball. Foto: NTB Scanpix
IKKE FOTBALLINTERESSERTE: David Bekchams sønner Cruz og Romeo. Brooklyn har også sluttet med fotball. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Beckham (43) er en av Englands største fotballspillere gjennom tidene. Han startet karrieren i Manchester United, og spilte 265 offisielle kamper for klubben. Han har også vært i både Real Madrid og PSG, og var landslagskaptein i en årrekke (115 kamper).

Han har opprettholdt superstjernestatus også etter fotballkarrieren. Privat er han gift med tidligere Spice Girls-sanger Victoria Beckham, og sammen har de fire barn: Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) og datteren Harper (6).

I talkshowet «Graham Norton Show» er det én ting David Beckham uttrykker at han er skuffet over. Ingen av de tre sønnene har nemlig valgt å spille fotball.

- Harper spiller fotball hver søndag, og elsker det. Guttene spiller ikke, og det knuser hjertet mitt, sier Beckham, gjengitt i blant annet Evening Standard og The Independent.

LIKER FOTBALL: Dattera Harper (6) spiller fortsatt fotball. Beckham er glad for det. Foto: Splash News
LIKER FOTBALL: Dattera Harper (6) spiller fortsatt fotball. Beckham er glad for det. Foto: Splash News Vis mer

Opp til datteren

Brooklyn Beckham var tidlig i tenårene en lovende fotballspiller. Han spilte i Arsenals ungdomsakademi, og ble spådd å ta steget helt opp. Romeo har også vært innom London-klubben.

Men nå spiller ingen av sønnene fotball. Beckham har tidligere uttrykt at han var skuffet da en av sønnene meddelte at han hadde lyst til å slutte.

- En av sønnene mine snudde seg til meg og sa: «Pappa, jeg vet ikke om jeg vil spille fotball mer.» Det knuste hjertet mitt litt, sa Beckham da.

Nå legger han familiens fotballarv på sin seks år gamle datters skuldre.

- Gutta har talent, men det er opp til Harper nå.

Beckham forteller at han blir veldig engasjert når han følger datteren:

- Her om dagen taklet en gutt henne, og jeg måtte tenke på hvordan jeg skulle reagere når alle foreldrene sto der. Reagerer jeg som en UNICEF-ambassadør, eller som Harpers pappa?

MLS-klubb

David Beckham har fortsatt mange jern i ilden. I januar annonserte han at han starter et eget lag i den amerikanske ligaen, Major League Soccer. Miami blir den 25. klubben i MLS.

- Jeg lovte sønnen min at jeg ikke skulle bli emosjonell, men det er vanskelig. Dette har vært drømmen min i mange, mange år, sa Beckham til stor jubel blant publikum på Adrienne Arsht Center.

Beckham har også forløpt tiden etter fotballkarrieren som skuespiller. I 2017 dukket han opp i storfilmen «King Arthur».

19-årige Brooklyn har blant annet gjort suksess som modell for det eksklusive merket Saint Laurent og har vært avbildet på forsiden av bladene Man About Town og Rollacoaster.

I 2016 delte han et rimelig avkledd bilde med Instagram-følgerne. På kort tid fikk bildet, som tilsynelatende er tatt på et treningssenter, kommentarfeltet til å gå varmt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!