David Beckhams sønner har sluttet med fotball

Nå har sønnene sluttet med fotball. David Beckham er helt knust

Nå er det opp til dattera Harper (6).

IKKE FOTBALLINTERESSERTE: David Bekchams sønner Cruz og Romeo. Brooklyn har også sluttet med fotball. Foto: NTB Scanpix
IKKE FOTBALLINTERESSERTE: David Bekchams sønner Cruz og Romeo. Brooklyn har også sluttet med fotball. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

David Beckham (43) er en av Englands største fotballspillere gjennom tidene. Han startet karrieren i Manchester United, og spilte 265 offisielle kamper for klubben. Han har også vært i både Real Madrid og PSG, og var landslagskaptein i en årrekke (115 kamper).

Han har opprettholdt superstjernestatus også etter fotballkarrieren. Privat er han gift med tidligere Spice Girls-sanger Victoria Beckham, og sammen har de fire barn: Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) og datteren Harper (6).

I talkshowet «Graham Norton Show» er det én ting David Beckham uttrykker at han er skuffet over. Ingen av de tre sønnene har nemlig valgt å spille fotball.

- Harper spiller fotball hver søndag, og elsker det. Guttene spiller ikke, og det knuser hjertet mitt, sier Beckham, gjengitt i blant annet Evening Standard og The Independent.

Opp til datteren

Brooklyn Beckham var tidlig i tenårene en lovende fotballspiller. Han spilte i Arsenals ungdomsakademi, og ble spådd å ta steget helt opp. Romeo har også vært innom London-klubben.

Men nå spiller ingen av sønnene fotball. Beckham har tidligere uttrykt at han var skuffet da en av sønnene meddelte at han hadde lyst til å slutte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer