Nå har superdansken funnet nytt lag

Blir proff neste år.

Blir proff. Som ventet blir Magnus Cort Nielsen å finne på et World Tour-lag neste år. De utvalgte er Orica GreenEdge, og danske er naturligvis strålende fornøyd med sitt gjennombrudd. Foto: Even Emberland/procycling.no
Blir proff. Som ventet blir Magnus Cort Nielsen å finne på et World Tour-lag neste år. De utvalgte er Orica GreenEdge, og danske er naturligvis strålende fornøyd med sitt gjennombrudd. Foto: Even Emberland/procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Danske Magnus Cort Nielsen har herjet i det europeiske sykkelfeltet i år, og har ved flere anledninger satt både norske og internasjonale ryttere på plass.

Når kalenderen viser 19. juni, står den unge dansken med ti etappeseire for året. Det er like mange som superstjernen, André Greipel.

Nå har 21-åringen signert proffkontrakt med australske, Orica GreenEdge fra og med 2014. Det skriver cykelmagasinet.dk.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har hatt en fantastisk sesong, og gleder meg til nye utfordringer, sier Cort til det danske sykkelnettstedet.

- Kan vinne proffløp allerede neste år I Orica GreenEdge mottas dansken med åpner armer.

- De unge rytterne vi har er de beste av de beste. Vi vil hjelpe Magnus til å vinne enda flere løp, og tror han kan ta en profesjonell seier allerede neste år, sier sportsdirektør i laget, Matthew White.

I danske Cult Energy Vital Water ønsker man sin elev lykke til på ferden.

- Jeg tror det var lurt, nå er han klar til nye utfordringer. Vårt mål i Cult er å få talenter til å lykkes, og det har vi virkelig klart i dette tilfellet, sier sportslig ansvarlig i klubben, Michael Skelde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer