IKKE FORNØYD MED STALLEN: Mancini så helst at han kunne operere med en bredere stall nå som flere spillere er utilgjengelig for spill. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
IKKE FORNØYD MED STALLEN: Mancini så helst at han kunne operere med en bredere stall nå som flere spillere er utilgjengelig for spill. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLISVis mer

- Nå har vi et problem

Roberto Mancini ikke fornøyd med bredden på troppen.

(Dagbladet): Roberto Mancini har brukt rundt 250 millioner pund (rundt 2,3 milliarder) på spillerkjøp siden han kom til Manchester City for snaut to år siden, det stopper likevel ikke italieneren fra å uttale at stallen han råder over er for liten.

- Alle folk tror vi har mange spillere, men vi har 19 utespillere pluss keepere, det er ikke en stor tropp, sa Mancini ifølge Sporting Life.

Før derbykampen i FA-cupen mente manageren at han ville ha problemer med å fylle innbytterbenken med spillere. Likevel stilte laget med syv spillere på benken slik som er tillatt, deriblant Abdul Razak og Denis Suarez som bare har spilt seks kamper på a-laget tilsammen.

Silva usikker mot Liverpool Nå kan det se enda styggere ut før morgendagens ligacupsemifinale mot Liverpool. David Silva er usikker til kampen, det samme er spissduoen Balotelli og Dzeko. I tillegg uttalte FA i dag at Kompany må sone fire kamper for det røde kortet han pådro seg mot Manchester United.

Med Yaya og Kolo Toure borte i forbindelse med Afrikamesterskapet, har Mancini luftet muligheten for at den 17-årige hollenderen Karim Rekik blir involvert i nær fremtid.

- Hvis vi har uflaks og har tre-fire spillere ute, slik som nå, kan vi ha et problem. Klubben vet dette, sier Mancini.

UTE I FIRE KAMPER: Vincent Kompany (t.h) må stå over de fire neste kampene etter det røde kortet han fikk mot manchester United. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
UTE I FIRE KAMPER: Vincent Kompany (t.h) må stå over de fire neste kampene etter det røde kortet han fikk mot manchester United. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer

- Hvis vi ikke får spillere tilbake etter skade, må vi spille med unge spillere. Hvis vi da trenger en midtstopper, vil vi spille med Rekik, sa Mancini.

Må selge før han kan kjøpe Nå som overgangsvinduet i England er åpnet for januar, er det nok mange som venter at Manchester City vil hente inn forsterkninger slik situasjonen er i dag. Men da må italieneren selge unna noen spillere først. Dette på grunn av UEFAs finansielle «Fair Play» reguleringer.

Den største verkebyllen for Mancini er nok Tevez-sagaen, som fortsatt ser ut til å ta tid. Foreløpig er det ikke noe som tyder på at det er en nær forestående avtale med noen av Milano-lagene. Begge klubbene skal være interessert i spilleren.

- For tre uker siden hadde vi ingen skader. Nå har vi et problem. Vi har noen spillere ute med skade, og andre spiller i Afrikamesterskapet. Jeg er ikke fornøyd, men vi kan ikke gjøre noe med det, sa Mancini.

DEN ENE USIKKER - DEN ANDRE BORTE: David Silva (t.v) er usikker til kampen mot Liverpool i morgen. Yaya Toure er i Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten. Foto: EPA/ROBIN PARKER
DEN ENE USIKKER - DEN ANDRE BORTE: David Silva (t.v) er usikker til kampen mot Liverpool i morgen. Yaya Toure er i Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer