Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nå har Woods passert 100 mill. dollar i premiepenger

Skrev golfhistorie i natt.

PENGEMASKIN: Tiger Woods mislyktes med denne putten, men sikret tredjeplassen i PGA-sluttspillet i Norton Massachussetts i natt. Dermed passerte han 100 millioner dollar i innspilte inntekter. Foto: (AP Photo/Michael Dwyer)
PENGEMASKIN: Tiger Woods mislyktes med denne putten, men sikret tredjeplassen i PGA-sluttspillet i Norton Massachussetts i natt. Dermed passerte han 100 millioner dollar i innspilte inntekter. Foto: (AP Photo/Michael Dwyer) Vis mer

Tiger Woods skrev golfhistorie mandag. Han ble den første spilleren som klarte å passere 100 millioner i innspilte penger på PGA-touren.

Han ordnet tredjeplassen i PGA-sluttspillet i Norton Massachusetts bak Rory McIlroy og Louis Oosthuizen. Det ga Woods en utbetaling på 544.000 dollar (vel 3 millioner kroner), og det vil si at Woods har spilt inn totalt 100,35 millioner dollar (snaue 600 millioner kroner) totalt på PGA-touren.

Tiger Woods har 74 seirer på touren til nå, og det er bare Sam Snead som har flere seirer enn ham. Snead startet sin karriere i 1937, og han spilte inn totalt i overkant av 620.000 dollar.

Det var først etter at Tiger Woods ble profesjonell at prispengene i internasjonal golf virkelig skjøt i været.

- Jo, jeg fikk en flott start på karrieren min, og jeg vant jo også noen majorturneringer tidlig i karrieren, slo Tiger Woods fast etter tredjeplassen i Massachusetts mandag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media