Nå har Zlatan fått egen søkemotor

Zlaaatan.com.

EGEN SØKEMOTOR: Zlatan Ibrahimovic har fått sin egen søkemotor. Foto: Scanpix/Skjermdump
EGEN SØKEMOTOR: Zlatan Ibrahimovic har fått sin egen søkemotor. Foto: Scanpix/Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det stormer fælt rundt Zlatan Ibrahimovic om dagen.

Først langet han ut mot en fransk dommer og hevdet at «dette landet fortjener ikke PSG». Etterpå har kritikken haglet mot svensken, og det blir spekulert i om han er på vei bort fra det franske hovedstadslaget.

Zlatan er utvilsomt en mann folk bryr seg om, enten om man ser opp til ham eller det motsatte. Nå har han fått sin egen søkemotor, zlaaatan.com.

Søkemotoren har Google-utseendet, og alt man søker på blir relatert til Zlatan. «I'm feeling lucky»-knappen (jeg prøver lykken) er erstattet med «I'm feeling Zlatan».

- Den kommer til å fungere så lenge Google og Zlatan tillater det. Det hadde vært kult om Zlatan kommenterer dette, men vi forventer det ikke. Vi tar det for hva det er, et eksperiment, sier mannen bak siden, kreativ direktør i det svenske reklamebyrået SweetPops, Andreas Killander til Resumé.

Direktøren forklarer at de lagde siden for å vise sine kunder at det går an å gjøre en reklamekampanje viral og nå ut til store folkemengder.

Det kan man også si de har lyktes med da siden har fått trafikk fra Asia og India etter at en avis i sistnevnte land plukket den opp og skrev om det, skriver Resumé.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.