NÅ: Hevder Solskjær vil hente stjerne fra rival

UNITED-AKTUELL: Christian Eriksen. Foto: NTB Scanpix
UNITED-AKTUELL: Christian Eriksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sky Sports hevder i dag at Manchester United sterkt vurderer å prøve seg på Tottenhams Christian Eriksen.

En eventuell overgang vil ikke være avhengig av at Paul Pogba blir solgt, skriver den britiske avisa.

Ingen direkte kontakt

Christian Eriksen har igjen ett år av kontrakten med Spurs, og har tidligere i sommer uttalt at det kanskje er på tide med en ny utfordring:

- Jeg føler jeg er på et punkt i karrieren hvor jeg kanskje vil prøve noe nytt. Jeg har min dypeste respekt for alt som har skjedd i Tottenham, og jeg kommer ikke til å være negativ, men jeg har også sagt at jeg ønsker å prøve noe nytt, sa Eriksen til den danske avisa EkstraBladet.

Tidligere i sommer ble han lenket til Real Madrid, men nå ser det altså ut som at Manchester United kan bli neste stoppested.

Det ville i så fall ha vært en fallitterklæring for Tottenham, som er en av Uniteds argeste konkurrenter til en topp 4-plassering.

Sky skriver videre at det ikke har vært noen direkte kontakt mellom de to klubbene ennå, men at United er på jakt etter en midtbanespiller. Tidligere i sommer mistet de Ander Herrera.

Billigsalg?

Christian Eriksen har vært en av de viktigste brikkene i Tottenham siden han kom til klubben i 2013 fra nederlandske Ajax.

Tidligere i dag meldte den engelske avisa The Telegraph at Eriksen kan dra fra Spurs for under 50 millioner pund - altså under 540 millioner norske kroner.

Overgangsvinduet i England stenger så tidlig som torsdag klokka 18 norsk tid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer