Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nå i julebordsesongen er det litt texas, da kommer det mange rare henvendelser

Tuftes undertøy solgte for 8,2 millioner før jul i fjor.

SUKSESS: Olaf Tuftes undertøykolleksjon solgte for hele 8,2 millioner kroner i løpet av to måneder etter at det ble lansert i fjor. Foto: AP Photo/Darko Bandic
SUKSESS: Olaf Tuftes undertøykolleksjon solgte for hele 8,2 millioner kroner i løpet av to måneder etter at det ble lansert i fjor. Foto: AP Photo/Darko Bandic Vis mer

(Dagbladet): Da roer Olaf Tufte i november i fjor lanserte sin kleskolleksjon, solgte undertøyet for hele 8,2 millioner kroner i løpet av to måneder. Det skriver Tønsbergs Blad.

Årsresultatet ble på over tre millioner kroner, og veksten har fortsatt i år.

Texas i julebordsesongen Da Tufte lanserte kolleksjonen, var det også med en TV-reklame der kunder kunne ta kontakt med Tufte selv dersom de var noe de var misfornøyd med eller hadde spørsmål om. På hans private telefonnummer.

- Mange blir litt forfjamset når de hører at det faktisk er jeg som tar telefonen, sier Olaf Tufte i et intervju med Kapital, gjengitt av Tønsbergs Blad.

Han forteller også at det kan være litt ekstra spesielt i førjulstiden.

- Nå i julebordsesongen er det litt «texas», for da kommer det mange rare henvendelser, sier han.

Vil danke ut Bjørn Borg I intervjuet med Kapital sier roeren videre at han ønsker å utfordre det svenske undertøysmerket Bjørn Borg, som solgte undertøy for omtrent 120 millioner kroner i Norge i fjor.

- Vi må ha ut Bjørn Borg, han kan selge underbukser i Sverige, sier Tufte.

Tufte har hatt som mål å lage verdens beste undertøy de siste fem årene.

- Bjørn Borg skal ut av Norge. Det morsomme er at mange av de som går med Bjørn Borg-underbukser ikke engang vet hvem Bjørn Borg er, sier Tufte til Kapital.

Bambus og ull Tufte-undertøyet er laget av bambus og ull.

- Det geniale med bambusklær er at det er mye mer komfortabelt å ha på seg, sier daglig leder og medaksjonær i Tufte Wear Per Øyvind Jacobsen til Kapital ifølte Tønsbergs Blad.

Årsresultatet i fjor var på over tre millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling