- Nå kan alt skje

Ståle Solbakkens menn holder følge med teten.

(Daglbadet.no): (Ham-Kam - Brann 2-1) Få, om noen hadde trodd at Ham-Kam skulle være blant de fire beste i Tippeligaen etter nitten serierunder. Få, om noen tror de er der når sesongen er over heller. Utenat det bryr Kammas suksesstrener Ståle Solbakken nevneverdig.

For han nekter å snakke om noe press nå som Royal League lyser i det nære.

- Vi ligger der vi ligger og må ta en kamp om gangen. Men når vi slår Brann i en slik kamp, kan vel egentlig alt skje, sa Solbakken til NTB.

Brannpress

Det var ikke mye som talte for hjemmeseier i førsteomgang. Brann eide kampen, men klarte ikke score på sjansene sine. Så ga Brann bort alle poengene i løpet av fem minutters galskap.

Først dyttet Jan Tore Ophaug Espen Haug i bakken. Dommeren dømte straffe, og Kenneth Dokken gjorde selvsagt ingen feil. Deretter fikk Espen Haug stå helt umarkert på bakre stolpe etter corner.

Når ballen så ble stusset dit fra første stolpe, var jobben enkel. Og med 2-0 å ri på er Ham-Kam gode. Veldig gode.

Det hjalp ikke mye at Raymond Kvisvik reduserte på straffe ett kvarter før slutt. For Brann klarte fortsatt ikke å sette gedigne sjanser i nota.

Og da ble det tre poeng til hjemmelaget. Med de poengene klatret de forbi Brann på tabellen, og plasserte seg midt i medaljekampen igjen.

Overraskende nok.

GLAD OG FORNØYD: For nå er Ham-Kam med i toppen igjen.